Aker Brygge
Instagram Facebook
Box park på Aker Brygge
Tekst: Elena Solberg  

Bli kjent med Aker Brygge Boxpark

I Aker Brygge Boxpark finner du 12 spennende butikker og serveringssteder som gir deg en annerledes shoppingopplevelse.

Fra nye restauranter og butikkonsepter til Aker Brygge Boxpark midt på Bryggetorget. Ombyggingen av Aker Brygge er ikke ferdig før 2015, men allerede fra nå og utover høsten er det duket for flere spennende nyåpninger.

Det bygges på Aker Brygge. Det til tross, sørget Norwegian Property, som eier og driver mesteparten av bygningsarealene på Aker Brygge, for at det ble åpnet nye serveringssteder og butikker i sommer.

Her kan du se vår Aker Brygge Boxpark på film:


– Deler av Verkstedhallen åpnes igjen ultimo september. Der vil bl.a. H&M og Aspeli med merker som Tiger, BOSS, Morris, Eton og Jonny Love åpne splitter nye butikker. Vi har også gleden av å presentere det Amsterdam-baserte klesmerket Scotch & Soda som lanserer sin første og foreløpig eneste butikk på Aker Brygge i Norge, forteller utleiesjef retail i Norwegian Property, Morten Kreutz.

H&M åpner en 2000 kvm stor butikk fordelt over flere etasjer med et bredt utvalg til dame, herre og barn. I tillegg til Olivia, Albert Bistro og Louise som åpnet sine dører i april/mai, kommer også tapasrestauranten Delicatessen til Verkstedhallen i løpet av oktober. Også øvrige restauranter er i drift med unntak av restaurantene i terminalbygget.

Aker Brygge Boxpark
Box parkMens deler av Verkstedhallen tas i bruk, stenges de andre byggene for renovering. Noen av butikkene og spisestedene som holdt til i Terminalbygget og Maskinhallen, har flyttet inn i Aker Brygge Boxpark - en park med spesialbygde kontainere som holder åpent under hele byggeperioden.

– Aker Brygge Boxpark tilbyr små butikkenheter som holder til på Bryggetorget og Stranden. Dette er et helt unikt konsept i Norge, inspirert av BOX PARK pop-up-kjøpesenter i Shoreditch i London. Det er både et urbant og røft konsept som garantert skaper liv på uteområdene våre, forteller Kreutz.

Joe & The Juice finner du i Boxpark på Aker Brygge.
Joe & The Juice er blitt et populært møtested i vår Boxpark. Her kan man kose seg med kaffe, juice og annet godt.

Aker Brygge Boxpark Bryggtorget:
Joe & The Juice
Kaffebrenneriet
The Body Shop
Accessorize
MCS (Marlboro Classics)
Netcom Shop
Brilleland
Benetton
Helly Hansen
Napapijri

Aker Brygge Boxpark Stranden:
H&M og Mobildata

Box park Aker Brygge

Disse fortsetter videre
Blant senterets mange nåværende butikker er det også flere som velger å satse videre på Aker Brygge. ARK vil åpne en ny og stor butikk i Kaibygg 1. Den nye bokhandelen vil være over to plan og få inngang fra Holmensgate og den nye Diagonalen høsten 2014.

Kaffebrenneriet som nå er i Aker Brygge Boxpark, åpner i flotte lokaler med hele seks meter under himlingen mot Bryggetorget. Det gjør også Kitch’n som blir å finne i Maskinhallen med flere shop in shop-seksjoner med bl.a. Nespresso og Kitchen Aid.

Klesgiganten GANT, som også vil holde til i Maskinhallen, satser høsten 2014 på å åpne en ny og moderne butikk på over 150 kvm med stort sortiment for både dame og herre. I tillegg til H&M, er Floriss fortsatt til stede.

Normal drift
– Bryggetorget er nærmest uberørt av byggeprosessen, og det blir mer eller mindre normal drift også andre steder på Aker Brygge der det ikke bygges. Latter og de fleste restaurantene på gateplan vil holde åpnet som vanlig. Mange av butikkene flytter inn i Aker Brygge Boxpark og vil fortsette sin virksomhet som før. I tillegg vil Verkstedhallen med sine nye butikker og spisesteder være i full drift ultimo september. Det er med andre ord mye spennende som skjer på Aker Brygge og som man må få med seg de neste månedene, avslutter Kreutz.