4 Gode Frokost-tips på Brygga

Er du en av de som liker å unne deg noe ekstra godt til frokost? Eller faller du ofte inn i den samme kjedelige rutinen? Uansett frokost-vaner kan en liten endring i morgenrutinen påvirke resten av dagen din. Velg en fast dag i uken der du unner deg noe litt utenom det vanlige til frokost. Stå opp 15 minutter før og sett deg ned med en kaffe, noe godt å spise og dagens avis før den hektiske arbeidsdagen settes i gang – eller ta med deg noe på veien.

Vi har samlet de fem beste frokoststedene på Brygga og tipser om enkle frokoster til enhver smak:

 

Kveitemjøl: Frokostpakke til 100 kr!

Hos bakeriet Kveitemjøl i Fjordalleen, kan du starte dagen med en frokostpakke til kun 120kr. Dørene åpner allerede kl. 07.00, med duften av nystekt surdeigsbrød og kaffe.
Frokostpakken består av påsmurt rundstykke (hjemmelaget syltetøy, skinke eller ost), kaffe og juice.

Frokostdeal 120,-
Foto: Ida Angvik

Albert Bistro: Franske fristelser

Hos Albert Bistro kan du velge mellom flere franske fristelser til frokost. Mens måltider i Frankrike kan ha en tendens til å være langvarige, kan frokosten være ganske rask affære. Croissant og kaffe serveres raskt, mens andre deler av denne menyen egner seg best til frokostmøter eller for deg som har litt god tid. Velg mellom croissant med syltetøy, egg og bacon, omeletter eller baguette. Frokosten serveres fra kl 08.00 alle hverdager og fra 9:00 i helgene.

albert-louise-8826

 

Joe&theJuice: Raskt & godt!

Hos gutta på Joe & the Juice får du helt klart en energirik start på dagen! Ta med deg en juice og en varm sandwich i hånden hvis du er på farta. Vår soleklare favoritt er sandwichen ‘Tunacado’ og den friske juicen ‘Iron Man’ som inneholder jordbær, kiwi og eple.

Nå har også Joe & the Juice kommet med en egen app der du kan bestille maten din på forhånd! Har du ekstra dårlig tid og vil unngå ventetid, kan du laste ned appen her.

11709955_715744055204440_1868795274788649631_o

Kaffebrenneriet: Håndbrygget kaffe

For mange er kaffen det aller viktigste på tidlige morgener. Unn deg en skikkelig kvalitetskaffe fra Kaffebrenneriet og ta deg noen minutter til å nyte den sammen med dagens avis – her er det en deilig morgenstemning som virkelig anbefales! Er du litt småsulten, bør du også prøve en frisk yoghurt; byggryn med syltetøy, eller yoghurt med knasende god granola – de smaker både godt og metter frem til lunsj. Er du mer enn småsulten anbefales et ferskt muslibrød med brunost til kaffen.

Yoghurt-og-Borboya-redigert-2Muslibrød-og-Latte[2]

Louise Restaurant: Til frokostmøtet

Er du på utkikk etter lokaler til kurs eller frokostseminar, kan Louise Restaurant være stedet du leter etter. Restauranten holder ikke opprinnelig åpent til frokost, men kan leies for spesielle event. Frokosten består av mat laget av de beste, norske råvarer, og lokalene har kapasitet til opptil 90 personer i skoleoppsett. Alt av teknisk utstyr er på plass i Louises selskapslokaler: trådløst internett, projektor, lerret, mikrofon og høyttaleranlegg i taket.

Les mer om restaurantens selskapslokaler her.

konferanse Louise Restaurant