5 tips til gode opplevelser på Aker Brygge nå

1. Skrei på Lofoten Fiskerestaurant

Skrei er torsk fra Barentshavet som trekker ned til norskekysten for å gyte. Kjøttet sies å bli uvanlig fast og velsmakende på grunn av de store avstandene fisken forflytter seg. Dette er definitivt sesongen for å nyte et godt fiskemåltid og teamet på Lofoten Fiskerestaurant ser frem til å servere deg skrei på tradisjonelt vis.

Skreien serveres i to serveringer for 495,- per person. Velkommen til Lofoten!

Book bord her.

 

2. Besøk Vanité – byens nye snakkis

Vanité by Hancock er det nyeste tilskuddet på Brygga. Dette er et mekka for alle som setter pris på delikat innredning i kombinasjon med mat som behager både gane og øyne. Hovedstadens trendsettere har allerede lagt sin elsk på stedet og det er neppe tilfeldig. Her får du designkaffe(Ja, det er en ting), de vakreste søtsakene og freshe salater, servert i byens mest Instagram vennlige omgivelser.

3. Musikkbingo på Jarmann

Annenhver onsdag arrangerer Jarmann Gastropub musikkbingo med Sunna. Dette er en morsom kombinasjon av bingo & musikkquiz som krever litt kunnskap, litt flaks og resulterer i masse moro! Ta med deg kollegene, familien eller vennene og test deres musikkunnskap.

Kommende datoer er 24. februar og 10. mars

Book plass ved å sende e-post til post@jarmanngastropub.no eller ring 22 83 28 90.

 

4. Bobler i vinterferien hos Ling Ling

Skal du være i Oslo i vinterferien? Ling Ling holder åpent! Ta med vennegjengen og stig inn i varmen. Kanskje dere kan benytte anledningen til å teste deres fantastiske Supreme dampede Dim Sum? Eller mulig andebryst med høvlet trøffel og trøffelsaus frister?

Tirsdag 22. februar får de Vinestors dyktige sommelier Ole Martin Brodwall på besøk. Da blir det “Boblefest “ og han vil ta gjestene med på en reise med bobler fra alle verdenshjørner. I samarbeid med Vinestor tilbyr Ling Ling 6 håndplukkede bobleviner til deres a la carte-meny denne kvelden. Ole Martin presenterer vinene ved bordet. Boblefest-pakken koster 650,- per person. Ankomst kl 17.00 – 21:00.

Book bord

5. Nyt kaffe fra Supreme Roastworks langs bryggekanten

På Stranden 67 får du servert verdens beste kaffe! Her holder Supreme Roastworks til, med verdensmester i kaffebrygging Odd-Steinar Tøllefsen og kaffebrenner Magnus Lindskog i spissen. Tar du kaffen din hos Supreme skal du ikke se bort i fra at du møter kaffeentusiaster som har reist helt fra Japan, Spania eller Narvik for å teste ut brygget til Odd-Steinar & co.

Ta med deg kaffen i hånda og nyt at solen nå holder fortet 2 minutter lengre for hver dag som går.