KunstKræsj: ESMOD-studenter stiller ut kolleksjon

KunstKræsj: ESMOD-studenter stiller ut kolleksjon

Seks avgangsstudenter ved ESMOD får stille ut deler av sin kolleksjon i våre utstillingsvinduer.

KunstKræsj er Aker Brygges satsing på unge talenter innen kunst og kultur. KunstKræsj samarbeider nå med ESMOD, en internsjonal fagskole som utdanner morgendagens designtalenter i motebransjen, og stiller ut et utvalg av årets avgangskolleksjoner.

Sara Hennum er en av avgangsstudentene som ble plukket ut til å stille ut et antrekk av sin kolleksjon i våre vinduer.

– Å kunne stille ut deler av min kolleksjon betyr i bunn og grunn muligheter og disponering. Som nyutdannet designer og ei som vil satse på merket sitt videre, er det å være visuelt synlig på en større plattform en utrolig viktig brikke i mine fremtidsplaner. Jeg jobbet selv på Aker Brygge i noen år og gikk forbi det vinduet, der min kolleksjon nå står, mange, mange ganger, sier Sara.

Fremtiden som nyutdannet designspire kan by på mange muligheter forteller Gøran Navarsete.

– Designbransjen er ganske mangefasettert. Det er så mange som driver så forskjellig og har en så vidt forskjellig oppfatning av hva mote er. Noen lager husflidsprodukter, noen bestiller ferdige design fra Kina som de selger, mens andre designer og syr selv, eller en kombinasjon av dette. For min del er det en spennende bransje som byr på mange utfordringer daglig, sier Gøran.

Se alle de seks antrekkene i vårt utstillingsvindu ved hovedinngangen.