Aker Brygge by Jeremyville

Vi inviterte den verdensberømte kunstneren Jeremyville til Oslo for å tolke Aker Brygge på sitt kunstneriske vis. Etter et par dager i byen, lot han tusjene få tegne fritt hans møte med bydelen og Oslofolket. I hele 5 timer stod han blant folk under bydelsfesten og satte sitt preg på et stort, hvitt lerret. Inspirasjonen fant han i menneskene rundt seg, barna som satt å fulgte med, måkene langs brygga, bydelens puls og den mektige historien. Se videoen her:

Jeremyville er en verdensberømt kunstner født i Sydndey, Australia – boende i New York, USA. Han er kjent for å reise verden rundt og tolke omgivelsene i hans særegne stil. Vi inviterte han til Aker Brygge der han laget et «live» kunstverk – omgitt av folk og omgivelsene i bydelen. Da han kom tilbake til New York, utviklet han kunstverket ytterligere, og vi fikk en tolkning av Oslo og Aker Brygge basert på Jeremyville sine inntrykk og hans opplevelse.

Flere av hans fans møtte opp, barn satt i timesvis og observerte og etter 5 timer da kunstverket var komplett, slo vi av en prat med Jeremyville for å finne ut hva som inspirerer han.

1

_DSC8314FullSizeRender[2]