Aker Brygge by Veronica B. Vallenes

I februar 2016 mottok den kritikerroste klesdesigneren Veronica B. Vallenes stående applaus for sin høstkolleksjon under Oslo Runway. Med sitt elegante og tidløse utrykk, er hun et av Norges store talenter innen klesdesign. Veronica B. Vallenes har nå inngått et spennende samarbeid med Aker Brygge. Nå åpner hun en Temporary Brand Store i handlegaten og har designet en eksklusiv minikolleksjon – der kun ett designplagg skal bli produsert i virkeligheten, og dette kan bli DITT!

 

Det finnes mange inspirerende og talentfulle designere i motebransjen. En av dem er Veronica B. Vallenes. Hun bidrar til et seriøst og etterlengtet løft, og setter norsk mote på kartet. Nå ønsker vi å gjøre det samme for henne, sier Mim Stang, Marketing & Community Manager på Aker Brygge, om samarbeidet.

 

Konkurranse: Vinn et unikt, skreddersydd designerplagg!

Veronica har latt seg inspirere av bydelen, og det resulterer i fem skisser som til sammen utgjør en minikolleksjon. Kun én av skissene vil, gjennom en konkurranse, stemmes frem som vinnerplagget og bli produsert i 50 eksklusive eksemplarer og selges hos utvalgte butikker på Aker Brygge.

Inspirasjonen til skissene er hentet fra ulike deler av brygga – både bygninger og mennesker har påvirket prosessen. Jeg har selvsagt en personlig favoritt, og jeg gleder meg til å se hvilket plagg som står igjen til slutt, sier Veronica.

Aker_Brygge_Vallenes_1200x628_01

Skjermbilde 2016-03-14 kl. 21.46.26

Bloggerne Janka Polliani, Darja Barannik og Camilla Phil har valgt sine favorittplagg. Les mer om konkurransen her og stem på din favoritt du også! Her: www.akerbrygge.no/byveronicabvallenes

 

Temporary Brand Store i Jenny Hemstads gate

I Veronicas Temporary Brand Store finner du en utstilling av designprosessen og skissene til minikolleksjonen. Her kan du sikre deg plagg fra den sofistikerte og feminine SS16-kolleksjonen, samt finne plagg som aldri før har blitt produsert!

SS16-kolleksjonen består av lekre kjoler, bukser, topper og skjørt i en spennende fargepalett med bordeaux, isblå, rød, gammelrosa, hvit, sort og konjakk laget i materialer som fin silke, plissé og økologisk Tencel.

 

Butikken er åpen fra 14. mars til 16. april.

 

Adresse: Jenny Hemstads gate.

Handlegaten strekker seg gjennom Aker Brygge.

Åpningstider: Hverdager: 10–20. Lørdag: 10–18.

 

Om «Aker Brygge by…»

Aker Brygge er en levende bydel i Oslo. Osloborgere kan bruke bydelen som de vil, for det er menneskene som gjør den levende. Med konseptet «Aker Brygge by….» ønsker Aker Brygge å formidle at bydelen er din – og at du kan bruke den som du vil.

Vi inviterer mennesker som lever av å formidle, det være seg kunst, musikk, bøker eller mote – til å tolke bydelen og formidle det gjennom deres kreative utrykk. Hvert uttrykk blir forskjellig og inviterer deg til å se Aker Brygge på en helt ny måte.

Denne gangen er det Veronica som tolker, og vi håper du liker det du ser!