Prøv bryggas nabolags-app

 

Dette er Din Aker Brygge: en eksklusiv tjeneste som er spesiallaget for deg som bor eller jobber på brygga, eller besøker bydelen mye.

Målet med Din Aker Brygge er å være en av de beste nabolags-applikasjonene på markedet. I tillegg til inspirasjon og informasjon om det som rører seg på brygga, byr nemlig appen på to supernyttige funksjoner:

CONCIERGE

CONCIERGE-funksjonen lar deg chatte direkte med alle butikkene og restaurantene i bydelen – samtidig.

Trenger du et par pensko til under tusenlappen? En helt spesiell frisyre? De faste kontaktlinsene? Spør butikkene.

Må du plutselig finne et lunsjsted til åtte personer? Lysten på asiatisk middag? Vil du ha et bord i solen? Spør restaurantene.

Og det spisesteder og butikker ikke kan hjelpe deg med, kan du spørre bryggas helt egen concierge om. Under «Concierge Arfinn» i CONCIERGE-funksjonen kan du spørre om hjelp til så godt som hva som helst!

FAST TRACK

Med FAST TRACK kan du kjøpe mat, drikke og blomster rett i mobilen. I FAST TRACK-funksjonen velger du det du har lyst på, betaler med VIPPS – og henter varen helt uten venting og kø, til det tidspunktet du har valgt. FAST TRACK gir deg blant annet smaksopplevelser og buketter fra Burger Joint, Sakee, LETT, Burgerhouse, Fresko og Floriss.

EN NYTTIG HJELPER

Din Aker Brygge er et av de mest ambisiøse utviklingsprosjektene på brygga på mange år. Helt siden starten har det viktigste målet vært å fylle applikasjonen med nytteverdi, skreddersydd for alle dem som bruker brygga mye.

Og dette er bare starten. Starten på en mye enklere hverdag på Aker Brygge. Gled deg til fortsettelsen!


 

          LAST NED DIN AKER BRYGGE HER:

 

 

OBS! Husk å skru på bluetooth og tillat push-varsler fra appen for best mulig brukeropplevelse. Dersom du ikke har skrudd på bluetooth vil vi ikke kunne sende deg skreddersydde tilbud fra butikkene og restaurantene.