Aker Brygges personvernerklæring

Denne personvernerklæringen ble publisert 13.10.2018  

 

Vi (Aker Brygge) vet at du bryr deg om hvordan den informasjonen vi får fra deg blir brukt og delt, og vi tar personvern på alvor. Denne personvernerklæringen informerer om hvordan Bydel Aker Brygge Forvaltning AS (org. Nr. 965 563 997) samler inn og bruker personopplysninger.

Bydel Aker Brygge Forvaltning AS, ved administrerende direktør, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det frem under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret.

I denne erklæringen forklarer vi hvilke personopplysninger vi behandler, hvordan vi behandler disse og hvilket formål behandlingen har. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt www.akerbrygge.no, og mobilapplikasjonen Din Aker Brygge  (personopplysningsloven § 19), når du er kunde hos oss eller søker jobb hos oss, samt generell informasjon om innhenting, lagring og bruk av personopplysninger (personopplysningsloven §18 1.ledd).

Om Bydel Aker Brygge Forvaltning AS

Aker Brygge er som en bydel med mange ulike funksjoner og interesser.  Registrert adresse er Støperigata 2, 0250 Oslo. Dersom du ønsker å ta kontakt med den ansvarlige for personvern, send en mail til: info@npro.no.

Behandlingsansvarlig

Norwegian Property ASA bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke midler som skal benyttes for de ulike datterselskapene. Norwegian Property ASA er å anse som behandlingsansvarlig for de personopplysningene som behandles i Norwegian Property konsernet.

1.0 Behandling av personopplysninger på www.akerbrygge.no

Det er frivillig for de som besøker nettstedet å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, eksempelvis ved å sende oss forespørsler eller motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Aker Brygge/Dekode er behandlingsansvarlig for sin nettside og står for vedlikehold og utvikling selv.

Nettstatistikk

Bydel Aker Brygge Forvaltning AS samler inn avidentifiserte og anonymiserte opplysninger om besøkende på www.akerbrygge.no. Formålet med innsamlingen er å utarbeide statistikk som brukes for å forbedre og videreutvikle innhold på nettstedet. Eksempler på hvilken informasjon som innhentes er: hvordan besøkende bruker nettstedet, hvilket nettsted brukeren kommer fra, hvor mange som besøker de ulike sidene, hvor lenge besøket varer, hva de klikker på og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen blir automatisk anonymisert ved at deler av IP-adressen fjernes og erstattes med en ny kode. Med aggregert nivå menes at alle data blir slått sammen til en gruppe og at data ikke behandles individuelt.

Bydel Aker Brygge Forvaltning AS bruker analyseverktøyene til Google Inc («Google») på sin nettside, og informasjonen lagres hos Google. Informasjon fra dette verktøyet deles med samarbeidspartnere av Aker Brygge

 

Informasjonskapsler eller cookies

Hva er en informasjonskapsel eller cookies?

Cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, telefon eller nettbrett når du besøker et nettsted. Cookiene hjelper nettstedet til å huske dine innstillinger (eksempelvis brukernavn, språk, tekststørrelse og andre forhåndsvalg) for en viss periode. Cookies brukes også for å forbedre funksjonalitet, til å samle informasjon for analyseformål eller for markedsføringsformål.

Hvordan bruker vi Cookies?

Vi bruker cookies for å få informasjon om hvordan nettstedet brukes. Vi bruker dette gjennom Google Analytics som er et verktøy for webanalyse fra Google. Informasjonen lagres på servere i USA. Informasjonskapslene samler informasjon om hvilke sider som besøkes, hvor lenge et besøk varer, antall besøk på nettstedet og hva som er kilden til besøket (eksempelvis Google Søk). Vi bruker også cookies til å se på brukeratferden, som klikk på lenker, klikk til bloggartikler, innsendelse av kontaktskjema, eller påmelding på kurs- og frokostmøter.

Din IP adresse anonymiseres før den sendes til Google Analytics og informasjonen som sendes inneholder ingen informasjon som kan identifisere deg som bruker. Vi kan derfor ikke spore handlinger til den enkelte bruker, men analysere bruken av nettstedet på et overordnet nivå.

Ved hjelp av cookies samler vårt nettsted inn informasjon til bruk for senere annonsering (Remarketing). En anonymisert identitet blir lagret i egne lister som brukes til målrettet annonsering basert på din brukeratferd på nett. I tillegg til at informasjonen er anonymisert (avidentifisert) stilles det krav til et visst antall brukere på listen før listene tas i bruk.

Alle nettlesere gjør det mulig å begrense cookie atferd eller å deaktivere dem ved hjelp av nettleserens innstillinger. Nettleseren lar deg også se over hvilke cookies som er lagret på datamaskinen, og til å slette en enkelt cookie eller å fjerne alle sammen. Du finner en lenke lenger nede på siden til hvordan du kan gjøre dette.

 

Følgende informasjonskapsler brukes på våre nettsider:

Cookie Formål Beskrivelse Varighet
_ga Gir besøkende en unik id som er konstant fra besøk til besøk. Gir oss mulighet til å se om brukerne kommer tilbake til nettstedet, men uten at de kan identifiseres. 2 år etter siste besøk
_gid Skiller brukere fra hverandre, på samme måte som _ga. 24 timer
_gat Cookien brukes til å begrense antall spørringer til Google Analytics Lagrer ingen informasjon 1 minutt
_gali Benyttes av Google Analytics for å fastslå hvilke lenker brukerne klikker på (dersom det er flere like). 2 år
_dc_gtm_UA-XXXXXXXX-X Settes av Google Analytics for å holde oversikt over hvor mange ganger en bruker besøker nettstedet, hvordan brukeren kom til nettstedet og hvilket land brukeren befinner seg i. Cookien regner også ut en slutt-tid for besøket.
AMP Token AMP-TOKEN inneholder en token som kan bli brukt til å innhente klient-ID’en fra en AMP klient-ID-service. Andre relevante verdier kan være opt-out* eller feilmeldinger ved innhenting av denne informasjonen. 30 sekunder til ett år
_gac_<område-ID> Inneholder kampanjerelatert informasjon om brukeren. Hvis Google Analytics og Google Adwords er koblet sammen, vil Adwords lese denne cookien dersom ikke brukeren har valgt opt-out*. 90 dager
_gads Google Adwords, kan settes for å unngå at en bruker skal se samme annonse om og om igjen. Maksimalt 540 dager

 

* Med opt-out menes at du har blokkert for opplasting av informasjonskapsler eller cookies på din datamaskin.

Du kan lese mer om Googles policy for bruk av personopplysninger her:  https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/

Du kan melde deg ut av Googles bruk av cookies (opt-out) for annonsering via Googles side om annonsering og personvern: http://www.google.se/policies/privacy/ads

Dersom du ikke ønsker å bli sporet, kan du deaktivere bruk av cookies (opt-out) på din maskin via nettleseren, det gjør du her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Bruk av Facebook pixel: sporing på Facebook, Instagram, Messenger Instant Articles og Audience Network.

Facebook står som eier av Instagram, Messenger, Instant Articles og Audience Network, og bruk av Facebook pixel dekker derfor også disse kanalene.

En Facebook pixel er en plug-in eller en programvare som ligger på vårt nettsted og som samler informasjon til Facebook. Pixelen samler informasjon fra informasjonskapslene (cookies) som ligger i din nettleser, og sender dette tilbake til Facebook hvor informasjonen blir samlet sammen med data fra din Facebookprofil.

Facebook pixel åpner for å sette opp sporing som kan innhente detaljerte personopplysninger. Aker Brygges Facebookpixel er satt opp at personopplysninger er anonymisert og kun vises på et aggregert nivå.

Informasjon som samles kan være knyttet til din brukeratferd (demografiske data som alder, kjønn, interesser) eller handlinger du utfører som klikk på lenker. Informasjonen er kun tilgjengelig på et anonymisert og aggregert nivå. Informasjonen brukes til analyseformål, målrettet annonsering basert på din brukeratferd (remarketing) samt til å identifisere målgrupper for annonsering som har en profil som er lik din og derfor har en potensiell mulighet for å ha et likt handlingsmønster eller behov.

Informasjon samlet inn via Facebook pixel, lagres fra 90 dager til 2 år. Informasjonen lagres på servere hos Facebook i USA.

Ved bruk av Facebook i forbindelse med annonsering vil Facebook i de aller fleste tilfeller være behandlingsansvarlig. Det er dog noen unntak:

  • Bruk av Facebook Lead Ads, et verktøy for å samle inn epostadresser via Facebooksidene, der både Facebook og Aker Brygge vil være behandlingsansvarlige. Dersom Synlighet vil ta i bruk dette verktøyet, vil informasjon om brukerens rettigheter være tydelig angitt i annonsen hvor brukeren frivillig legger fra seg persondata.
  • Opplasting av eksisterende e-postlister for målrettet annonsering på Facebook. Dersom Synlighet vil bruke dette verktøyet vil det kun være rettet mot potensielle kunder som frivillig har gitt sitt samtykke til dette.

 

Annen informasjon samlet inn via vårt nettsted og vår blogg

Bruk av andre verktøy

Hotjar

Aker Brygge bruker analyseverktøyet Hotjar for å analysere brukeratferd på nettsidene. Verktøyet brukes for å gjøre nettstedet mer brukervennlig. Informasjon som samles er bevegelser, klikk og generell atferd på nettstedet.  Informasjonen samles på bakgrunn av din IP-adresse, men denne blir anonymisert og informasjon vises kun på et aggregert nivå. Data lagres i maksimalt 365 dager.

Serverlogg på nettsted

Alle besøk på våre nettsteder lagres i en logg på vår server. Informasjonen som lagres er IP-adresse fra enheten som besøker nettstedet. Opplysningene samles inn for å sikre drift. Ved angrep mot nettstedet vil IP-adressen som er brukt i forbindelse med angrepet bli blokkert.

 

2. Behandling av personopplysninger i Din Aker Brygge mobil applikasjon

Din Aker Brygge app-en har fra første dag satt brukerens personvern i førersetet, og er fra og med versjon 2.9 (juli 2018) forbedret med retningslinjene og kravene fra GDPR. Disse forbedringene vil du oppleve gjennom bruk av Din Aker Brygge, og et eksplisitt funksjonsområde kalt “Mine samtykker” under profil-menyen (øverst til venstre for “Siste nytt”).

 

I denne teksten vil vi ta for oss dine data, hvorfor de er nødvendig for app-en sin funksjon for deg som kunde på Aker Brygge, hvem som har tilgang til de, og hvordan du selv har kontroll over dataene.

Lagring av data

Persondata som lagres i Din Aker Brygge er

  • Navn
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Kjønn
  • Om din alder er over eller under 16 år
  • Postnummer

 

Alder benyttes til å bekrefte at du, i henhold til GDPR, selv kan gi samtykkene som forespørres i Din Aker Brygge.

Navn, e-postadresse og telefonnummer benyttes til kommunikasjon i forbindelse med handel og forespørsler du gjør i Din Aker Brygge. I disse situasjonene vil butikker, restauranter, og andre tjenester på Aker Brygge kunne betjene deg best mulig basert på ditt initiativ ved å ha tilgang til din kontaktinformasjon.

Alder, kjønn, postnummer, og dine interesser benyttes til å velge ut innhold i “Siste nytt”, samt hvilke tilbud og events du ser i Din Aker Brygge.

Dine persondata lagres i en sikker database med Microsoft som leverandør og tjenesteyter. All kommunikasjon mellom din smarttelefon og denne databasen er kryptert for sikkerhet. Lagringen foregår innenfor EU og er p.t. lokalisert i Microsoft sitt datasenter i Irland

E-postadressen din gjør det mulig for deg å få tilbake dine data når du bytter telefon, eller sletter og installerer Din Aker Brygge på nytt.

Deling av data

Din Aker Brygge deler ikke dine data med andre systemer eller gjør uttrekk av data for andre formål. Tilgang til dine personopplysninger er begrenset til ansatte som har et tjenstlig behov for slik tilgang. Aker Brygge gir opplæring til ansatte og tredjeparter der det er relevant, for å fremme bevissthet om Aker Brygge sine retningslinjer og rutiner for personvern.

Bruk av Concierge-tjenesten

Når du bruker Concierge-tjenesten i Din Aker Brygge oppgir du din e-postadresse. Normalt vil du motta svar i Din Aker Brygge. Dersom det er mye informasjon som skal sendes tilbake til deg, eller det skulle oppstå en feil i Din Aker Brygge, har betjening i butikker og restauranter på Aker Brygge muligheten til å kontakte deg for å betjene din forespørsel.

Bruk av Fast Track

Handel gjennom tjenesten Fast Track i Din Aker Brygge fra bestilling til du mottar varen er mellom 15 til 60 minutter. Du blir her bedt om å oppgi telefoner slik at om noe uforutsett skulle skje har betjeningen i butikker og restauranter på Aker Brygge en rask og effektiv måte å kontakte deg på.

Når du handler i Din Aker Brygge app-en vil du motta en kvittering under “Mine kvitteringer”. Disse kan du hente frem igjen ved en senere anledning, og om du ønsker det kan du sende en kopi til deg selv via e-post.

Når du betaler i Din Aker Brygge appen lagres det ingen betalingsinformasjon i systemet. Betalingen er kun mellom deg, Vipps, og din bank. Din Aker Brygge lagrer kun bekreftelsen på betaling fra Vipps.

Sette favoritt på artikler og annet innhold

Om du setter Favoritt på en artikkel eller annet innhold i Din Aker Brygge vil den dukke opp igjen under “På Brygga”, slik at du lett kommer tilbake til den. Denne informasjonen er kun til for å gjøre det litt enklere for deg, og den benyttes ikke til andre formål.

Sette favoritt på butikker og restauranter

Setter du en butikk eller restaurant i Din Aker Brygge til favoritt vil dette benyttes til å forenkle din gjenfinning av den samme i app-en. En butikk eller restaurant i Din Aker Brygge kan i samarbeid med Bydel Aker Brygge Forvaltning AS fra tid til annen sende en push-melding til de som har satt den som favoritt.

Benytte tilbud

I Din Aker Brygge vil du finne tilbud hvor tilbudet er satt til en kjøpspris i kroner. I noen slike tilfeller vil du bli tilbudt å betale for produktet fra Din Aker Brygge gjennom Vipps. Etter betaling i Vipps vil en ordre med ditt navn og produktet du har kjøpt bli delt med butikken eller restauranten på Aker Brygge slik at de kan fullføre handelen for deg. Du vil også finne en kvittering for kjøpet under “Mine kvitteringer”. Denne kan du sende til deg selv på e-postadressen du selv har oppgitt.

Analyse

Det eneste scenarioet der din personlige informasjon er benyttet til analyse er når du deltar i en konkurranse eller annen form for premiering under events, aktiviteter, eller kampanjer gjennomført på Aker Brygge.

Lokasjonsdata

Din Aker Brygge lagrer ingen lokasjonsdata. Om du tillater bruk av lokasjonsdata for bruk i Din Aker Brygge vil du kunne få notifikasjoner lokalt på din smarttelefon når du beveger deg rundt på Aker Brygge. Dette foregår lokalt på din smarttelefon og lagres ikke der, sendes ingen steder, kan ikke deles, og brukes ikke av noen andre enn deg selv akkurat der og da.

Slett mine data

Om du velger å benytte funksjonen for å slette dine data vil du bli logget ut av Din Aker Brygge. Deretter vil du motta en e-post som bekrefter at sletting pågår. Alle dine data blir så slettet, de fjernes helt fra systemet, og er borte for alle og for alltid.

Om du ønsker kan du begynne med Din Aker Brygge på nytt.

Send meg mine data

Om du benytter funksjonen for å hente ut dine data i Din Aker Brygge vil en kopi av dine data leveres til deg via en link for nedlasting. Informasjonen overføres som en zip-fil som inneholder både maskinlesbare data og et format du selv kan lese på de fleste datamaskiner. Vær bevisst på at linken for nedlasting av dine data sendes til e-postadressen du har oppgitt i Din Aker Brygge.

 

Nyttig å vite om Din Aker Brygge

Der Aker Brygge er benyttet ovenfor er det en beskrivelse av en folkelig navngivning av området. Juridisk faller ansvaret for området på Bydel Aker Brygge Forvaltning AS, og er synonymt med “Aker Brygge” i denne teksten.

 

Rettigheter

Du har rett til innsyn, korrigering eller sletting av personopplysninger eller begrensning av behandlingen som gjelder deg selv. Under visse forutsetninger har du også rett til å protestere mot behandlingen, samt rett til dataportabilitet. Videre kan du til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av dine personopplysninger.

 

  • Korrigering av dine personopplysninger kan du gjøre under “Min profil”
  • Du kan til enhver tid endre dine samtykker ved å gå til “Mine samtykker” og huke de av fra feltet ved siden av teksten
  • Innsyn i data om deg selv får du ved å gå til “Mine samtykker” og trykke knappen “Send meg mine data”. Dataene er både lesbare for deg og portable til et annet system
  • Sletting av all personopplysninger og data koblet til de kan gjøres når du ønsker ved å gå til “Mine samtykker” og trykke knappen “Slett mine data”

Dersom du mener at dine personopplysninger behandles i strid med lovverket kan du rette en klage til Datatilsynet (post@datatilsynet.no). Før du sender Datatilsynet en klage anbefaler vi deg å ta kontakt ansvarlig for Din Aker Brygge, slik at man kan forsøke å løse situasjonen sammen.

Kontaktinformasjon:

Dersom du har spørsmål til hvordan Bydel Aker Brygge Forvaltning AS behandler dine personopplysninger eller ønsker å benytte deg av en av dine rettigheter, kan du sende oss en henvendelse til info@npro.no eller per post til Bydel Aker Brygge Forvaltning AS, c/o Norwegian Property ASA, PB 1657 Vika, 0120 Oslo.

Bruk av databehandlere

Bydel Aker Brygge Forvaltning AS inngår databehandleravtale med alle virksomheter som behandler personopplysninger på vegne av oss. Våre databehandlere kan ikke behandle dine personopplysninger på annen måte enn slik som er avtalt med oss og beskrevet i denne personvernerklæringen.

 

Les mer om dine rettigheter lenger ned i dokumentet.

 

3. Behandling av personopplysninger i våre støttesystemer


Lagring av kundeinformasjon

Informasjon om våre brukere er en integrert del av vår virksomhet. Vi deler bare dine personlige opplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen.

  • Selskap i samme gruppe: Vi kan dele personopplysninger med andre selskap eid av Norwegian Property ASA, men kun for formålene beskrevet i denne personvernerklæringen. Aker Brygge er ansvarlig for forvaltningen av personopplysningene.
  • Samarbeidspartnere: Aker Brygge samarbeider tett med noen utvalgte bedrifter ved gjennomføring av arrangementer, markedsføring eller å selge produkter eller tjenester. Vi kan oppgi personopplysninger til våre partnere for de formål som er beskrevet i denne personvernerklæringen.
  • Aker Brygge kan dele utvalgte personopplysninger med de butikkene, restaurantene og bedriftene som er leietakere på Aker Brygge. Disse har igjen mulighet til å bruke disse persondataene videre i sin markedsføring.
  • Agenter og tjenesteleverandører: Aker Brygge har kontrakter med andre selskaper og personer til å utføre oppgaver på våre vegne, og kan dele personopplysninger med dem for å kunne benytte oss av deres tjenester.
  • Forretningsoverførsel: I noen tilfeller kan vi kjøpe eller selge eiendeler eller virksomheter. I disse typer transaksjoner, er brukerinformasjon vanligvis en av de driftsmidler som overføres. Aker Brygge kan avsløre personopplysninger til en tredjepart i en eventuell omorganisering, fusjon, salg, joint venture, overføring eller annen disposisjon av hele eller deler av vår virksomhet, eiendeler, eller lager (herunder i forbindelse med eventuelle konkurs eller tilsvarende behandling).

 

Konkurranser

Aker Brygge lagrer ikke kundeinformasjon i forbindelse med konkurranser, med unntak av konkurranser eller kampanjer der det er nødvendig å benytte seg av persondata for at du skal kunne delta og for å administrere aktiviteten, da vil dette være spesifisert i konkurransen. Persondata vil kun være lagret så lenge det er hensiktsmessig.


Nyhetsbrev

For å svare på dine spørsmål og oppfylle dine forespørsler, for eksempel for å sende deg nyhetsbrev.

Sende administrativ informasjon til deg, for eksempel informasjon om nettsteder og endringer i våre vilkår, betingelser og retningslinjer.

E-post og telefon

Aker Brygge bruker e-post og telefon som en del av sitt daglige arbeide for å kunne ha dialog og svare på forespørsler fra brukere av Aker Brygge, kunder, tidligere kunder og andre samarbeidspartnere.

Den enkelte ansatte har ansvar for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og skal minst en gang i året gå gjennom og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratredelse slettes e-postkonto. Relevante e-poster vil normalt bli overført til kolleger.

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes over e-post. Vi gjør oppmerksom på at vanlig e-post ikke er kryptert. Vi oppfordrer deg derfor til å vise varsomhet, og ikke sende taushetsbelagt informasjon, sensitive data eller fortrolige opplysninger på e-post.

Nettvarder/Beacons

Din Aker Brygge-appen gir deg muligheten til å motta informasjon basert på hvor du befinner deg på området. For å gi deg denne tjenesten er det satt ut nettvarder. Når du passerer en av disse og det er interessant informasjon basert på din lokasjon, vil du kunne motta dette ved å tillate lokasjonstjenester for Din Aker Brygge samt skru på blåtann. Ingen data om deg og din lokasjon mottas eller lagres av Din Aker Brygge, og det foregår kun på din mobiltelefon.

Tellere

Vi bruker tellere for å kartlegge hvilken tid av døgnet det er størst behov i butikkene våre. Dette brukes for å hjelpe butikkene til rett bemanning gjennom dagen. I tillegg benyttes tallene til nasjonal rapportering av besøk i handlegate og sammenlignes med andre handelsdestinasjoner i landet. Disse teller kun antallet som går inn i handlegaten og ingen persondata er knyttet til dette.

 

Søke jobb hos Aker Brygge AS

Dersom du søker jobb hos Bydel Aker Brygge Forvaltning AS vil din søknad med dokumentasjon lagres i inntil 1 år etter søknadsfristens utløp. Informasjonen som innhentes er navn, adresse, kontaktopplysninger, CV og vitnemål/attester. Aker Brygge AS er behandlingsansvarlig, og formålet med behandlingen er å kunne vurdere din søknad opp mot ledige stillinger i selskapet. Der vi benytter eksternt rekrutteringsbyrå vil opplysningene bli delt med disse.

3.1. Andre forhold der vi registrerer personopplysninger

Bruk av 3.part/underleverandører

Aker Brygge bruker underleverandører til å bistå med drift og lagring av innsamlede personopplysninger. Disse vil ved sin bistand til oss kunne få innsyn i personopplysninger. Det er inngått lovpålagte databehandleravtaler med disse.

4. Rettigheter

Du har rett til innsyn i personopplysninger om deg og hvordan de behandles. Du har også rett til å få opplysningene rettet, slettet eller å begrense behandlingen av personopplysningene i henhold til personopplysningsloven.

Du kan kontakte oss på info@npro.nofor tilgang til, endring eller sletting av informasjon.

Behandling av personopplysningene er basert på samtykke, og du kan til enhver tid trekke samtykke tilbake.

Dersom du mener Bydel Aker Brygge AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til aktuell tilsynsmyndighet som i Norge er Datatilsynet, du finner kontaktinfo på deres hjemmesider www.datatilsynet.no.

 

 

Kontaktinformasjon:

Bydel Aker Brygge Forvaltning AS

c/o Norwegian Property

Støperigata 2, 0250 Oslo

Tlf: 22 83 40 20
E-post: info@npro.no