Aker Brygges personvernerklæring

Effektiv dato: 16.12.2016

Vi (Aker Brygge) vet at du bryr deg om hvordan den informasjonen vi får fra deg blir brukt og delt, og vi tar personvern på alvor. Disse retningslinjene for personvern beskriver Aker Brygges personvernpraksis i forhold til: informasjon som vi samler inn gjennom nettsteder som drives av oss gjennom programmene gjort tilgjengelig av oss for bruk på eller gjennom betalingsløsninger, datamaskiner og mobile enheter gjennom våre sosiale medier sider og applikasjoner gjennom HTML – formatert e-postmeldinger som vi sender til deg evt. andre tjenester levert av oss både online og offline

 

 

1.Hva slags informasjon samler Aker Brygge om sine brukere?

 • Personopplysninger som identifiserer deg som enkeltperson eller relatert til en identifiserbar enkeltperson, inkludert: navn, tittel, firmanavn, jobbfunksjon, kompetanse, postadresse, telefonnummer og/eller e-postadresse. Hvis du sender inn noen personopplysninger om andre mennesker til oss eller til våre tjenesteleverandører i forbindelse med nettsteder, bekrefter du at du har myndighet til å gjøre det, og tillater oss å bruke informasjonen i samsvar med disse retningslinjene.
 • Annen informasjon er enhver informasjon som ikke avslører din spesifikke identitet eller ikke direkte er knyttet til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan inkludere for eksempel nettleseren og enhetsinformasjon, app bruksdata, informasjonen som samles inn via informasjonskapsler, beacons (nettvarder), pikselkoder og andre teknologier, demografisk informasjon og annen informasjon gitt av deg, eller aggregert informasjon. Vi bruker denne informasjonen til å forenkle vår drift av nettsteder og for andre formål som er beskrevet nedenfor.IP -adresse er et nummer som tildeles automatisk til datamaskinen du bruker ved din Internett Service Provider ( ISP).

En IP-adresse kan identifiseres og logges automatisk i våre server loggfiler når du har tilgang til nettsteder, sammen med tidspunktet for besøket og siden(e ) som du har besøkt. Å samle IP-adresser er standard praksis og gjøres automatisk av mange nettsteder, applikasjoner og andre tjenester. Aker Brygge bruker IP-adresser for å beregne bruksnivåer av nettsteder, å diagnostisere problemer med sine servere, administrere nettsteder, og overvåking av de sidene som brukes til å navigerer til Aker Brygges nettsteder.

2. Hvordan bruker Aker Brygge mine personopplysninger?

 • For å svare på dine spørsmål og oppfylle dine forespørsler, for eksempel for å sende deg nyhetsbrev.
 • Sende administrativ informasjon til deg, for eksempel informasjon om nettsteder og endringer i våre vilkår, betingelser og retningslinjer .
 • Kommunisere med deg og gi deg relevante fordeler, tilbud og ellers annen type kundeservice som du kan være interessert i.
 • Sende deg markedsføring, blant annet via e-post og mobil push (SMS, beacons, sensor, via app), som vi mener kan være av interesse for deg.
 • Tilpasse opplevelsen på nettsteder og i apper ved å presentere produkter og tilbud som er skreddersydd til deg.
 • For å gjøre det mulig for deg å delta i konkurranser og lignende kampanjer og å administrere disse aktivitetene. Noen av disse aktivitetene kan ha tilleggsregler, som kan inneholde mer informasjon om hvordan vi bruker din personlige informasjon.
 • For våre forretningsformål, for eksempel dataanalyse, utvikling av nye produkter og tjenester, styrke, forbedre eller modifisere våre nettsteder og tjenester, identifisere brukstrender, se på effektiviteten av våre kampanjer og drift og utvide vår virksomhet.

 

3. Vil Aker Brygge dele personopplysninger de mottar med andre aktører?
Informasjon om våre brukere er en integrert del av vår virksomhet. Vi deler bare dine personlige opplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen.

 • Selskap i samme gruppe: Vi kan dele personopplysninger med andre selskap eid av Norwegian Property ASA, men kun for formålene beskrevet i denne personvernerklæringen. Aker Brygge er ansvarlig for forvaltningen av personopplysningene.
 • Samarbeidspartnere: Aker Brygge samarbeider tett med noen utvalgte bedrifter ved gjennomføring av arrangementer, markedsføring eller å selge produkter eller tjenester. Vi kan oppgi personopplysninger til våre partnere for de formål som er beskrevet i denne personvernerklæringen.
 • Leietakere: Aker Brygge kan dele utvalgte personopplysninger med de butikkene, restaurantene og bedriftene som er leietakere på Aker Brygge. Disse har igjen mulighet til å bruke disse persondataene videre i sin markedsføring.
 • Agenter og tjenesteleverandører: Aker Brygge har kontrakter med andre selskaper og personer til å utføre oppgaver på våre vegne, og kan dele personopplysninger med dem for å kunne benytte oss av deres tjenester.
 • Forretningsoverførsel: I noen tilfeller kan vi kjøpe eller selge eiendeler eller virksomheter. I disse typer transaksjoner, er brukerinformasjon vanligvis en av de driftsmidler som overføres. Aker Brygge kan avsløre personopplysninger til en tredjepart i en eventuell omorganisering, fusjon, salg, joint venture, overføring eller annen disposisjon av hele eller deler av vår virksomhet, eiendeler, eller lager (herunder i forbindelse med eventuelle konkurs eller tilsvarende behandling).

 

4. Hvordan forvaltes mine personopplysninger når jeg foretar kjøp via Aker Brygge sin app?Den mobile betalingsløsningen i Din Aker Brygge appen heter Mobile Pay. I forbindelse med kjøp gjennom appen, deler vi personopplysninger med Mobile Pay for å kunne gjennomføre transaksjonen. For å benytte tjenesten må brukeren laste ned en egen app fra Mobile Pay. Mer informasjon om Mobile Pay finner du her.

 

5. Hvordan sikrer Aker Brygge mine personopplysninger?
Vi har gjennomført organisasjonsmessige, tekniske og administrative tiltak for å beskytte personopplysninger i vår organisasjon. Vi har tatt nødvendige skritt for å sikre dine personlige opplysninger fra tap, misbruk, uautorisert tilgang, endring og offentliggjøring. Du bør være oppmerksom på at ingen sikkerhetsprosedyrer eller protokoller kan garantere å være 100 prosent sikre fra inntrenging eller hacking, og det er derfor alltid en viss risiko ved å dele personlig informasjon på nettet. Hvis du har grunn til å tro at din interaksjon med oss ikke lenger er sikker (for eksempel hvis du føler at sikkerheten til kontoen din har blitt kompromittert), vennligst gi oss beskjed umiddelbart i samsvar med «Spørsmål, bekymringer og klager» nedenfor.

 

6. Hvordan kan jeg rette på eller fjerne informasjon om meg?
Hvis du føler at noen personopplysningene om deg som er samlet inn og lagret av Aker Brygge er feil, eller hvis du ønsker personlig informasjon om deg fjernet fra våre systemer, vennligst varsle oss på ks@npro.no slik at vi kan vurdere og respondere på forespørselen i samsvar med gjeldende lov. Du kan også be om tilgang til dine personlige opplysninger holdt av Aker Brygge ved å sende en skriftlig henvendelse til ks@npro.no. For din egen beskyttelse , kan vi bare gjennomføre forespørsler med hensyn til personopplysninger i forbindelse med den aktuelle e-postadressen som du bruker til å sende oss din forespørsel, og vi må kanskje bekrefte identiteten din før vi gjennomfører forespørselen. Vi vil prøve å etterkomme forespørselen din så snart som praktisk mulig, i henhold til gjeldende lov. Vær oppmerksom på at vi kanskje må beholde visse opplysninger for journalføringsformål og/eller for å fullføre et kjøp som du begynte før du ber om en slik endring eller sletting.

 

7. Hvor lenge vil Aker Brygge beholde mine personopplysninger?Vi vil beholde dine personlige opplysninger for den perioden som er nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen med mindre en lengre periode er nødvendig eller tillatt ved lov.

 

8. Hvilke valg har jeg?
Du kan alltid velge ikke å dele personopplysninger. Men hvis du velger å ikke dele dine personopplysninger, kan vi være begrenset i å kunne svare på din henvendelse eller yte tjenester til deg. Du kan reservere deg mot å motta markedsføringsmeldinger fra Aker Brygge eller våre samarbeidspartnere ved å stoppe abonnementet gjennom ”meld meg av” linken i e-posten mottatt. I tillegg kan du, på din mobil, velge å skru av push meldinger fra Din Aker Brygge appen.

 

9. Endringer i retningslinjene for personvern
Aker Brygge kan endre denne personvernerklæringen fra tid til annen. ”Effektiv dato” på toppen av denne siden indikerer når denne personvernerklæringen ble sist revidert. Eventuelle endringer i retningslinjene for personvern vil tre i kraft når vi legger ut de reviderte retningslinjene for personvern på våre nettsider. Din videre bruk av våre nettsider og tjenester betyr at du godtar de reviderte retningslinjene for personvern.

 

10. Spørsmål, bekymringer eller klager
Ditt personvern er viktig for oss. Hvis du har spørsmål, bekymringer eller klager angående måten vi samler inn og håndtere informasjon, vennligst kontakt oss på e-post på ks@npro.no. Fordi e-postkommunikasjon ikke alltid er sikker, må du ikke inkludere kredittkortinformasjon eller annen sensitiv informasjon i e-post til oss. Aker Brygge tar alle klager på privatliv på alvor og eventuell klage vil bli vurdert av en passende person med sikte på å løse eventuelle problemer på en riktig og effektiv måte. Vi ber om at du samarbeider med oss i denne prosessen, og gir oss all relevant informasjon om saken.