Andreas


#MinStil. Unike personligheter, alle med sitt særpreg, får utfolde seg og style et antrekk fra våre butikker. La deg inspirere av Andreas Kumwenda (26), selger Tiger of Sweden/Skar Agency. 


 

Jeg ønsker å ta dressen ut av banken og ut på gata


TRE KJAPPE:

Hvilke plagg går du for i høst og hvorfor?

I høst kjører jeg videre silhuetter, lag på lag, chunky sneakers og høyhalsede gensere i ull. Det har i flere år vært fokus på smalere silhuetter, men jeg tror at den videre silhuetten vil ta over denne sesongen.

//

Hvordan liker du å style dine antrekk?

Når jeg skal style et antrekk er det viktig for meg å finne plagg som balanserer hverandre. Jeg liker å blande det litt mer sofistikerte med street. Jeg tror også at herremote er på vei i denne retningen. Dress/blazer er ikke nødvendigvis noe som kun finansmannen skal kunne gå med. Jeg ønsker å ta dressen ut av banken og ut på gata.

//

Hva er dine beste tips til å kle seg stilfullt i en travel hverdag?

I en travel hverdag er det viktig å huske på at det aldri kan slå feil med en hvit t-shirt, sort bukse og et par hvite sneakers. Det viktigste er at skoene er rene og pene.

 

 

MER FRA BUTIKK:

Weekendbag fra Oscar Jacobson, 5999,- // T-skjorte fra Tiger of Sweden, 499,- // Ringer fra Tom Wood, Milla Boutique, fra 1000,- // Bukse i flanell fra Oscar Jacobson, 1999,- // Blazer fra Lardini, Aspeli, 10000.- // Høyhalset genser fra Oscar Jacobson, 1299,- // Sko fra Adidas, Eurosko, 999,-

LA DEG INSPIRERE AV ANDRE PROFILER

#MinStil

Emil Stedje Heggestad

"Elsker denne tiden på året der man kan gå i bukse, men droppe jakken"

Read article "Emil"

#MinStil

Alfred Lindgren

"Når høsten sniker seg på synes jeg man skal kjøre på med flere lag, som ofte gjør antrekket litt ekstra spennende å se på"

Read article "Alfred"

#MinStil

Elisabeth Nordahl

"Det er nydelig å kunne ta frem favorittbuksene og de beste ullgenserne som har vært lengst bak i skapet gjennom sommeren"

Read article "Elisabeth"

#MinStil

Hilde Pettersen Reljin

"Det å kle seg er en kunstform i seg selv"

Read article "Hilde"