Bakverk i toppklasse: Kveitemjøl

Bakeriet Kveitemjøl finner du i Fjordalleen! Her får du frokost servert fra kl. 07.00, nybakt brød og bakevarer. 

Det nye bakeriet setter fokus på bakverk i toppklasse, med lokale, norske råvarer.

Det er landslagsbaker Nils Olav Heggdalsvik som står bak det nye konseptet. Med seg på laget har han dobbel nordisk mester, konditor og baker, Trude Brendehaug. De er begge med i det norske baker- og konditorlandslaget.

– Jeg ville ha med meg folk som er flinkere enn meg selv, og det har jeg klart med bragd i denne ansettelsen. Trude vil bli en garantist for at kvaliteten blir slik vi ønsker. Hun er utvilsomt blant de beste i bransjen, og jeg tror vi kommer til å utfylle hverandre. Så er hun en veldig god barista. Jeg tror dette blir fantastisk bra, sier Heggdalsvik til bakeri.net.

Kaffe er også et satsingsområde i Kveitemjøl. I bakeriet kan du nyte smakfull kaffe med meget høy kvalitet fra Supreme Roast Works.

Velkommen innom i Fjordalleen 10!

AKTUELT:

Ysteri, restaurant og matbutikk

Velkommen til Winther!

Les mer

Read article "Winther: ysteri, restaurant og matbutikk"