Admir Batlak Pop-Up Show

25. august

VELKOMMEN TIL ADMIR BATLAK SS17 – POP UP VISNING!

Den 24. og 25. august går OSLO RUNWAY av stabelen på Sentralen i Oslo. To fulle visningsdager avsluttes spektakulært av designeren Admir Batlak, som denne gangen byr på en overraskelse til folket!

Som stolt samarbeidspartner av den norske motesatsningen inviterer Aker Brygge og designer Admir Batlak til Oslo Runway sitt første åpne pop-up show.

Etter endt visning på Sentralen vil modellene avslutte med å gå rett fra catwalken og ut på Karl Johan hvor de fortsetter ned til Aker brygge. Kl 18.30 entrer de en catwalk på Brygga for en pop-up visning som er åpen for alle.

Få en smakebit av Oslo Runway og et innblikk i hvordan det ser ut backstage, hvordan designeren arbeider og hvordan kolleksjonen blir presentert under en motevisning.

Obs! En motevisning varer ikke lenge, så for å sikre deg at du får med deg stuntet er det lurt å være presis!

 

Vil du sitte FRONT ROW under visningen? 

Sjekk ut vår Instagram konkurranse der du og en venn kan vinne reserverte plasser, Oslo Runway goodiebags og middag på ASIA etter showet!
Følg oss på @Akerbryggetrend og @Akerbrygge for å delta.

————————–————————–————————–——-
OM ADMIR BATLAK
Admir Batlak legger spesiell vekt på tekstilbehandling og nyskapende teknikk i sine kolleksjoner, og som designer dras han oftere mot det han hater, enn det han elsker. Med sine klare referanser til kunst- og motehistorie, gate og ungdomskultur demonstrerer arbeidet hans en stadig oppdatering av klassiske feminine koder. Gjennom samarbeid med institusjoner innen samtidskunst jobber han konsekvent med å utfordre visningsformatet og å åpne opp for nye opplevelser av klær.

 

 

15apr16apr

KK-dagene

Read article "KK-dagene"Avsluttet