Kunstutstilling: Avkledd

14. - 24. april

Aker Brygge inviterer til utstillingen ‘AVKLEDD.’                                                

Norske idrettsprofiler har «kledd av seg» for kunstneren Martine Eid. Hun vil rette fokus på hvor lite representative de sosiale mediene er for mange.

Avkledd handler om å skape dialog rundt viktigheten som blir lagt i fasade og hvor lite representative de sosiale mediene er for mange. Tittelen «Avkledd» spiller på hvor seksualisert selv ord knyttet opp mot nakenhet er blitt.

Kunstutstillingen inkluderer offentlige figurer som er kjent for å være sunne og målrettede – tegnet og malt i ekte, utilgjorte situasjoner. Prosjektet i seg selv speiler de 99,5 prosentene av døgnet som ikke tilbringes poserende i spesielt flatterende vinkler eller viser friskus-tendenser. 

«Jeg er opptatt av den ‘øyeblikks-styggheten’ man sjelden foreviger eller legger frem – den vi aldri ser forherliges i like stor grad som en over-posert rumpe»

-Martine Eid

Legger du ut mye selfies? Naturlig eller tilgjort?

Hva ville skjedd hvis du hadde lagt ut bilder fra en lite planlagt vinkel? Det har Martine eid gjort av kjente sportsutøvere i et Instagram kvadratisk format. 

Foto: Stig Ark Og Tommy Strømmen

KONKURRANSE

TØR DU? Legg ut et utilgjort bilde av deg selv og tag med #Avkledd på Instagram. Av alle bildene som deles, trekker vi en vinner som blir tegnet av Martine Eid og mottar kunstverket til en verdi av 8500kr. I tillegg trekker vi vinnere av gavekort på restauranter som Delicatessen, Jarmann Gastropub, Olivia, Burger Joint, Beer Palace og Entrecote.

 

 

Åpningstider:

Tirsdag – Fredag kl. 11.00 – 17.00

Lørdag kl. 11.00 – 16.00

Søndag kl. 11.00 – 15.00

Du finner utstillingen i 3 etg. i Støperigata 2.