Bryggemesterskap i Shuffleboard

12. august

Velkommen til åpent bryggemesterskap i Deck Shuffleboard helgen 12-13 august! Det blir servering, underholdning, konfransier fra Norges ShuffleBoard Forbund og ekte idrettsglede hele helgen. Premier og moro for hele familien!

Har du noen gang prøvd ekte shuffleboard? Sporten oppstod for over 500 år siden og skyter nå fart i Norge. Tradisjonelt har spillet vært å finne ombord på cruiseskip og passer derfor perfekt på Aker Brygge Marina.

Program

Fredag: Oppvarmingsturnering fra kl. 16:00

Lørdag: Hovedturnering fra kl. 14:00

Spill mot en proff! Det blir også mulighet til å teste ferdighetene mot en av Norges deltakere i neste års VM, både fredag og lørdag.

Vinnere får gavekort på shuffleboard på Lektern og diplom i form av en signert shuffletallerken fra Norges Beste Deck Shuffler.

Påmelding

Kom innom Marinaen og meld deg på eller send en mail til atle@oslovin.no med navn og kontaktinfo.

SOMMER PÅ AKER BRYGGE MARINA

Gjennom sommermånedene arrangerer vi familievennlige eventer på Aker Brygges egen marina – en skjult perle som ligger bak Onda restaurant, 100 meter ut i Oslofjorden med sol hele dagen! Gå inn på Aker Brygge Marina sin Facebook side for å holde deg oppdatert om hva som skjer i løpet av sommermånedene. 

01jul02jul

Mexican Taco Fiesta på Marinaen

Read article "Mexican Taco Fiesta på Marinaen"Avsluttet