ESMOD DIPLOMVISNING

05. juni 08:00 - 22:00

Velkommen til en dag proppet med spennende reiser inn i moteverdenen, hvor vi presenterer fremtidens mote, innovasjon og skjønnhet. Gled deg til ESMOD diplomvisning, trendtalks og en stemningsfull shoppingfrokost i handlegaten på Aker Brygge, onsdag 5. juni.

For 28. år på rad arrangerer ESMOD diplomvisning hvor avgangsstudentene skal vise sine kolleksjoner. I år er visningen på Aker Brygge. Dette vil bli Norges største utendørs motevisning denne sommeren. Velkommen!

PROGRAM: 

Kl 08.00 – 10.00: THE BREAKFAST CLUB

Kl 10.00: BEAUTY-TALK: INNOVASJON OG SKJØNNHET

En av verdens raskest voksende bransjer fortsetter å fornye og utvikle seg. Hva forventer vi oss av dagens skjønnhetsprodukter? Vi tar praten med noen av Norges ledende eksperter innen hud, hår og makeup.

Kl. 17.00: TRENDVISNING

Motevisning på Bryggetorget av sommerens nyheter.

Kl 18.00: BÆREKRAFT, KONSUM OG MOTE

Å utdanne seg til klesdesigner betyr noe helt annet i dag enn for noen få år siden. Krav til bærekraft og gjennomsiktighet, og nye konsumenttrender endrer en av verdens mest innbringende og omdiskuterte bransjer for alltid. Hva er de største utfordringene og mulighetene for morgendagens motedesignere?

Kl 19.00: NORSK MOTE – EN SUKSESSHISTORIE?

Norsk mote er hetere enn noensinne, i hvert fall hvis vi skal tro avisoverskriftene. Stadig flere navn gjør seg bemerket internasjonalt, både i butikker og i gatemotebildet. Samtidig er det fortsatt få samlende arenaer og lite vilje til politisk støtte for å bygge en innbringende og bærekraftig industri her i Norge. Hvordan ser fremtiden ut for norske designtalenter?

Kl 20.00: ESMOD DIPLOMVISNING 2019

12 avgangselever ved ESMOD Oslo viser sine diplomkolleksjoner. 1. og 2. klasse vil også vise frem utvalgte antrekk i begynnelsen av visningen. Arrangementet avsluttes med en prisutdeling.