Gratis Lunsjkonsert

29. september

VI SPANDERER TIDENES LUNSJ!
Torsdag inviterer vi til gratis lunsjkonsert med noen av Norges største artister, på Bryggetorget på Aker Brygge. Inngangsbilletten er Din Aker Brygge-appen.

Oslos fineste bydel er endelig ferdig oppusset. Samtidig er nabolags-appen Din Aker Brygge relansert med to splitter nye funksjoner: FAST TRACK-kjøp av mat, drikke og blomster, og egen CONCIERGE-chat for personlig hjelp fra restauranter og butikker.

 

STJERNESPEKKET
Førstkommende torsdag fra klokken 11:30 til 13:30 markerer vi at flere år med ombygging er over, ved å invitere ansatte og beboere på Aker Brygge til Lunsjfestival. Stedet er Bryggetorget.

– Tidenes byggeprosjekt og tidenes digitale satsing fortjener tidenes lunsj, sier destinasjonssjef på Aker Brygge, Thomas Nygård.

På scenen står stjerneskuddet Aurora, nylig Spellemannpris-vinner og av det amerikanske musikkmagasinet Rolling Stone listet som én av ti artister å følge med på i 2016. Hun får følge av Sondre Lerches internasjonale sound, hiphop-duoen Jaa9 & OnklP og popyndling Daniel Kvammen.

 

APPEN = DIN BILLETT
Alt du trenger å gjøre, er å laste ned Din Aker Brygge-appen og vise den frem som inngangsbillett.

– Vi er skikkelig fornøyd med line up-en. Dessuten stiller flere av bryggas beste spisesteder opp med nydelig lunsjmat. Dette blir garantert en minnerik opplevelse, lover destinasjonssjef Nygård.

iPhone_app

Velkommmen til festival!