Intimkonsert på Marinaen

11. mars 20:00

Vi ønsker igjen velkommen til intimkonsert med Camilla Augusta og Odd Gunnar Frøysland på Aker Brygge Marina!

Onsdag 11. og 25. mars fra kl. 20.00 inviterer vi til live musikk med sjøutsikt.

Duoen har samarbeidet i mange år, med både visesanger og jazz/pop. Denne kvelden vil de spille to set, med pause. Det første settet består av Erik Bye-sanger, med egne arrangementer av Frøysland. Etter pause vil de fremføre en god blanding med stemningsfull og rolig musikk. Det vil bli kjente jazzlåter og cover-låter.

Deres første samarbeid var en Kate Bush hyllest, som blant annet ble spilt ved Non Stop festivalen i Moss og Festiviteten i Haugesund.

Om Camilla Augusta
Camilla Augusta jobber som frilans skuespiller og sanger. Hun har medvirket i flere TV-serier og gjort forskjellige solokonserter opp gjennom årene. Hun har jobbet frilans som lærer med både musikalteater, yoga- og pusteteknikker og kroppsbevissthet/bevegelse. Camilla utdannet seg ved Bårdar Akademiet og London Academy of Music and Dramatic Art.

Om Odd Gunnar Frøysland
Odd Gunnar Frøysland er musikkpedagog ved Foss VGS og frilans musiker på scene og i studio. Han spiller en rekke ulike instrumenter og de fleste sjangrer fra viser og jazz til tyngre rock. Han har et hovedfag i musikk fra UiO.

 

Inngangen til Aker Brygge Marina finner du ved restauranten Ling Ling.