Jakten på Gullsløyfen

18. - 19. september

September er den internasjonale Barnekreftmåneden. I samarbeid med Barnekreftforeningen inviterer vi derfor store og små til å delta i en morsom aktivitet på Brygga som støtter Barnekreftforeningens viktige arbeid. 

Bli med på gullsløyfejakten! 

Helgen 11-12. og 18-19. september vil det være Gullsløyfe-jakt for voksne og barn. I våre butikker kan det hentes ut et eget skattekart til de som ønsker å være med på jakten. Deltakerne vippser 50,- til 02099 (Barnekreftforeningen) og er med i trekningen av 3 forundringspakker til en totalverdi av 15 000 kroner, fra flere av våre butikker. Selve jakten vil gå ut på å finne gullsløyfer med spørsmål, hengende rundt på området vårt, for så å sende inn dine svar. Instrukser følger med skattekartet.

Premiene er sponset av:
Asia, The Brand Store, COOP Mega, Ark, Vita, Mark + Brandy, Aspeli, Narvesen, Milla Boutique, Yellow Korner, Rossignol, LC Beauty, Billy’s bumble and bumble, Synsam, Gant og COS

 

Litt om Barnekreftforeningen
Annenhver dag får et barn i Norge kreft og barnekreft er den vanligste dødsårsaken blant barn i alderen 1-14 år i Norge. Fordi barn må behandles som barn, trenger de tilpassede behandlingsmetoder, medisiner og oppfølging. Forskning på kreft hos barn og ungdom er fortsatt et lavt prioritert område i Norge. Derfor jobber Barnekreftforeningen med å samle inn midler til forskning på barnekreft. Barnekreftforeningen er også en viktig støttepartner for barn og ungdom med kreft og deres familier.

 

Gullsløyfesalg i alle butikker
Gjennom hele september selger alle butikkene på Aker Brygge også Barnekreftforeningens Gullsløyfe-pin til 100,-. Gullsløyfen er det internasjonale symbolet på barnekreft og hele beløpet går uavkortet til Barnekreftforeningens viktige arbeid. Så kjøp en gullsløyfe og vis din støtte gjennom september du også!