Kaffedagene

10. - 11. oktober
Event: Kaffedagene Aker Brygge 2014

Møt landets fremste baristaer, delta på kaffesafari, cupping, quiz, prøvesmaking og mer.

Vi drikker mye kaffe i Norge. Nest mest i verden. Norske kaffehus står godt forankret i en tradisjon hvor respekt for råvarene preger behandlingen – fra bønne til kopp. Selv de største kaffebrennerier i Norge er å regne som små gourmetbrennerier i internasjonal målestokk.

SCOTCH & SODA

På Scotch & Soda vil det være mange aktiviteter under kaffedagene. Kl. 12.00 på lørdag vil det være mulig å prøve seg på cupping (kaffesmaking), med kaffe fra fem forskjellige land. Det vil være triangulær cupping utenfor butikken, hvor man får blindtest av kaffe. Alle som gjetter riktig vil bli med i trekningen av hemmelige kaffepremier. Både fredag og lørdag vil det være presentasjon av håndbrygget kaffe kl. 12.00 og kl 14.00, og profesjonelle baristar vil være tilstede i Scotch & Sodas café både fredag og lørdag.

SEBASTIENBRUNO

Det er mange gode grunner til å dra innom denne delikatessebutikken i løpet av kaffedagene. Kaffe og sjokolade er en himmelsk match, og ved kjøp av håndbrygg får man med seg en av SebastienBrunos egne konfektbiter. Du finner kaffe som er spesialplukket for å matche perfekt med SebastienBrunos egne kreasjoner, og er du heldig kan det vanke en kafferelatert gavepose.

TGI FRIDAYS

TGI Fridays disker opp med en av kaffedagenes mest originale og nyskapende anvendelser for kaffe. Frozen Cappuccino er is, dessert og en kaffekopp på en gang, og viser hvor anvendelig kaffen er. Du kan lære mer om Frozen Cappuccino på s. 20-21 i vedlegget under.

«NM I SLAPPA»

Prøv deg på Norgesmesterskapet i avslapning! En av kaffedagenes høydepunkter. Det konkurreres i lavest puls, med kvalifiserte sykepleiere som dommere. Det vil være bedriftsmesterskap på fredag og selve NM på lørdag – hvor vinnerne av delfinalene i Bergen og Trondheim også vil delta. På fredag er NM åpent fra kl. 13 til kl. 18. Vi oppfordrer bedriftene på Aker Brygge og andre besøkende til å konkurrere! På lørdag er det åpent mesterskap mellom 12.00 – 16.00. Kl. 16.00 starter delfinalen for Oslo, og kl. 17.00 er selveste avslutningen med landsfinale.

Premieutdelingen vil være ca. kl. 18.00

Her finner du programmet til Kaffedagene_10-11.oktober_2014

01okt

Kaffedagene

Read article "Kaffedagene"Avsluttet
09okt10okt

Åpningsdager 9.- 11.oktober

Read article "Åpningsdager 9.- 11.oktober"Avsluttet