KUNSTKRÆSJ: Synne Sanden, Sara Spilling og Edwin Cabascango

23. juni 13:00 - 23. juni 17:00

Lørdag 23.juni er sommerens siste KUNSTKRÆSJ på Aker Brygge.
Denne dagen har vi invitert 3 ulike kunsttalenter innen musikk, dans og foto:

 

SYNNE SANDEN (MUSIKK)
Kl. 13.00 & 15.00

Synne Sanden er en utforskende og ekspressiv popartist som har funnet sin retning i å skrive om skambelagt tematikk på en personlig og egenartet måte.

Hennes kommende soloalbum IMITATION handler om å ville være en annen og beskriver selvforakt, mindreverdighet og misunnelse.

På Kunstkræsj kommer hun solo med stemmen og orgelet sitt for å spille låter fra hennes kommende album. Det blir nakent, sterkt og rått.

EDWIN CABASCANGO (DANS)
Kl. 14 & 16

Edwin Cabascango og Sarjo Sankareh er begge profesjonelle utøvende dansere basert i Oslo. De har sin bakgrunn fra samtidsdans og kampsport.

 Deres stil tar utgangspunktet i capoeira, aikido og samtidsdans. Hovedideen kommer fra fenomenet der doppelgänger og myter fra Tyskland, Sentral Amerika og Gambia. Forestillingen handler om menneskets tosidighet og utforsking av våre ukjente sider gjennom det fysiske. Materialet for denne forestillingen ble utviklet gjennom Mucker Mate residency, som var en del av Oslo Pilot Project.

Forestillingen ble vist på Scenehuset i Oslo, RED Residens/Ella Fiskum, Tid for dans festival i Porsgrunn, BIT teatergarasjen i Bergen.

Foto: Mats-Åke Nilsson
 

SARA A. SPILLING (FOTOUTSTILLING)
HELE DAGEN

Sara er en fotograf basert i Oslo, utdannet fra Bilder Nordic (2010). Utstillingen «móðir jörð» stilles ut under KunstKræsj.

Et kamera, et stormkjøkken, et par tursko og en sovepose.

«Jeg fikk kjenne moder jord på kroppen da jeg reiste alene til Island i høst.» Det personlige kunstprosjektet ”móðir jörð” er en betraktning av det isolerte landskap og en beretning om det å være alene i den islandske naturen.