OL på Lekter´n

04. - 17. august

Rio er kjent for sol og varme, deilige strender, atmosfære, farger, rytmer og dans. I august får du en smakebit av dette på Lekter’n, når de viser sommer-OL på storskjerm hver dag!

Sommer-OL i Rio er rett rundt hjørnet!

OL-sendingene skal underholde sporstinteresert bryggegjester under hele OL-perioden. Karneval, Copacabana, «the girl from Ipanema» og caipirinhas! Det er ingen tvil om hvor du får servert den perfekte Brasilianske stemningen de neste ukene!

OL ilden tennes

Åpningsseremonien er 5. august og den påfølgende dagen starter kampen om medaljer i hele 42 disipliner i 28 forskjellige idretter. Under OL i Rio skal det kjempes i 306 medaljeøvelser. Spenningen varer i totalt 17 dager, så nå gjelder det å stålsette seg før man forsvinner inn i OL boblen.

Åpningsfest

Åpningsseremonien vises desverre ikke på Lekter´n da denne er på natten – norsk tid. Tenning av ilden skal derimot selvfølgelig feires og det lages god stemning med brasilianske rytmer i form av samba, salsa & capoeira utover kvelden.

 

Konkurranser for både barn og voksne

Hver dag vises de mest populære OL sendingene på storskjermen og kl. 12.00 hver dag presenteres «dagens konkurranse». Her blir det blant annet triksekonkurranser og annen moro der man kan vinne fine premier både for store og små! Det blir også hyggelige overaskelser når Norge tar medalje.

Sendeskjema

Dersom du vil være helt sikker på at du ikke går glipp av noe, er det lurt å følge med på Facebook eventet. Her legges det ut informasjon hver dag om hvilke sendinger som vises. Det er fokus på det som er mest populært for nordmenn, og selvfølgelig det som de nordiske landene er deltakere i.

«Dagens OL program» finner du på www.lektern.no, på skilt ved inngang til selve Lektern eller på facebook siden.

 

ol2016

 

 

30apr13mai

Vindager med California Wine Institute

Read article "Vindager med California Wine Institute"Avsluttet
21jul23jul

Tour de France på Lekter´n

Read article "Tour de France på Lekter´n"Avsluttet