OSLO ØLFESTIVAL

02. - 03. november
Video: Andreas Arnhoff

Oslo Ølfestival – festivalen som tar mat og øl i kombinasjon på alvor.

Aker Brygge og Tjuvholmen er to kjente steder for gode mat- og drikkeopplevelser. Det bugner av restauranter som byr på mat fra alle verdens kontinenter – i disse dager gjør de seg klare for ølfestival!

Oslo Ølfestival går av stabelen 2. og 3. november. Dette er en annerledes ølfestival hvor du kan oppleve ølet sammen med sin beste venn – maten.

De fleste arrangementene skjer på restaurantene på Aker Brygge og Tjuvholmen. Sammen står de i kø for å i deg en opplevelse utenom det vanlige.

Du kan oppleve Oslo Ølfestival på mange måter. Under er noen de mest populære opplevelsene beskrevet. For fullt program klikk her.

Opplevelsestur på Aker Brygge og Tjuvholmen

MER INFO

Read article "ØlTog"

Oppvarmet telt plassert på Bryggetorget på Aker Brygge

MER INFO

Read article "SmaksTorget"

Mat og øl for 100 kroner

MER INFO

Read article "100-lappen"

Øl- Yoga på Vingen

Vi omfavner en spennende trend fra New York og inviterer til Øl-yoga fredag og lørdag under Ølfestivalen. Konseptet forener en tradisjonell yogatime med en øl (velg med eller uten alkohol). Hele seansen avsluttes med en lunsj i idylliske omgivelser på Vingen i Astrup Fearnley Museet.

Street Art utenfor Beer Palace

Den kjente gatekunstneren XXXX lager tre utkast til ny øletikett for Amundsen Bryggeri. Publikum stemmer over beste forslag og det ferdige bildet auksjoneres bort til inntekt for kirkens bymisjon.

Restaurantene:

På mange av restaurantene på Aker Brygge og Tjuvholmen får du oppleve festivalmenyer, kurs, smakinger og andre spennende tilbud. Gå inn på osloolfestival.no for oppdatert program.

 

Velkommen til en festival i ølets og matens tegn!

BILLETTER

SE HELE PROGRAMMET HER