Pop-up konsert på Brygga Bar

23. september 17:00 - 19:30

Torsdag 23. september holdes det pop-up konsert på Brygga Bar på Aker Brygge Marina. Bli med på en hyggelig kveld med kollegene, vennene eller kjæresten. Nyt høstlyset og sjøen til live musikk.

Cathrin Gram  – 17:00 – 17:30

Etter en lang karriere som skuespiller, manusforfatter, reporter, programleder og produsent satset Cathrin alt på musikkdrømmen. Med sin modne, uanstrengte og sensuelle stemme serverer Gram poetiske elektro-akustiske pop-perler. Dette er musikk som beveger deg og hun mestrer elegant skiftet mellom det såre og det sterke.

Iben 18:00 – 1830

Iben er en 21 år gammel artist og låtskriver fra Ski. Hun startet sin karriere som 15-åring med sin versjon av den kjente barnevisa «God morgen alle sammen» som ble hørt landet rundt i en reklame for Gilde. Hennes egenskrevne musikk begynte hun først å slippe i år (2021), med romkamerat og produsent Torgeir Villanger. Sjangermessig finner du henne i flere ulike landskap, da hun lar seg inspirere av alt fra indie-pop til r’n’b og rock. I de nyere låtene hennes som enda ikke har blitt utgitt, beveger hun seg mer i en moderne synth-retning, med tung bass og drevne trommer, hvor den sarte og luftige stemmen står i stor kontrast.

Ha$9 19:00 – 1930

Nykommeren Has9ine spiller deilig synthbass med melodier som skal gi deg noe å gruble på og å danse til. Hasnain Pervez (1999) aka Ha$9s er en rapper, sanger og låtskriver fra Høybråten. Den unge artisten med Pakistansk bakgrunn skiller seg ut i mengden – med en seriøs tone og solide tekster ønsker Ha$9s å portrettere sitt eget liv, hvor han ofte ønsker å komme seg vekk fra virkeligheten.

Han har allerede 3000 månedlige lyttere på Spotify og er klar for å plukke opp farten og gi ut alt han har jobbet med de siste 2 årene. Ha$9s egendefinerte stil og fremførelse vil garantert fange publikum og stå for en minneverdig og fengslende opplevelse.