Simplicity Design Pop-Up

01. - 29. februar

Simplicity Design er tilbake! I hele februar finner du deres pop-up store i handlegaten.

«Å ta på seg en Simplicity Design genser er som å få en deilig myk klem, en klem som varer lenge!»
Simplicity Design er et design drevet selskap som tilbyr eksklusive og funksjonelle klær til den kvalitetsbevisste kvinnen. Designet signaliserer høy kvalitet og styrke gjennom et moderen og rent uttrykk, inspirert av kvinnens femininet. De tilbyr eksklusive cashmere plagg som lett kan kombineres, har høy kvalitet og som omfavner og varmer kroppen gjennom alle de fire årstider.

PURE CASHMERE
Cashmere ull er fibre som samles inn i løpet av våren når geitene naturlig forlater sin vinterpels. Cashmere geiter produserer en dobbel fleece som består av fin, myk underull eller underdown av hår blandet med en rettere og grovere ytre belegg av hår. Dun og grovt hår fjernes for hånd med en grov kam, som trekker dusker av fiber fra dyrets duk. Prosessen kan ta opp til to uker, men med et trent øye for når fibrene er i ferd med å forlate dyret, er det mulig å kjemme fibrene ut i omtrent en uke. Underullen gjennomgår en de-hairing som er en mekanisk prosess som skiller de grove hårene fra de fine hårene. Etter de-hairing får vi resultatet ”pure cashmere”, som er klar til å bli farget og omgjort til det mykeste garn.

De samlede fibrene har en høy yield på ren cashmere etter at fibrene er vasket og de-haired. Kina er den største produsenten av rå cashmere og pure cashmere, som følge av fjerning av animalsk fett, smuss og grove hår fra fleece, er anslått til om lag 6500 tonn.

”Jeg har valgt pure cashmere av høyeste kvalitet fra Kina, fordi det er et svært spesielt produkt. Pure cashmere ull er fin i konsistensen, sterk, lett, myk og plagg laget av cashmere gir utmerket isolasjon” – sier Christina Hop, CEO og designer.

”Å, ikle seg en Simplicity Design genser er som å få en deilig varm klem. Den kjærtegner huden din med myk, elegant luksus, som gir deg varme og glød” avslutter hun.

2013_Simplicity_packshots_24640_0

Om Simplicity Design
Simplicity Design er et norsk merke som har spesialisert seg på strikkede klær i eksklusivt cashmere ull. Christina Hop startet Simplicity Design sommeren 2013, og lanserer varemerket og den første kolleksjonen under VISION i København i august 2013. Simplicity Design er medlem av Initiativ for Etisk Handel.