Utstilling: «We have a dream»

05. mai

Velkommen til utstillingen We Have a Dream på Bryggetorget!

5. mai åpner fotoutstillingen We Have a Dream på Aker Brygge – et utvalg av portretter tatt av en av Sveriges fremste fotografer, Albert Wiking. Utstillingen er utendørs og gratis for alle.

Om utstillingen:
We Have a Dream handler ikke om helgener eller superhelter, ei heller ufeilbarlige mennesker. Her presenteres personer som har gått ut av sin egen komfortsone for å kjempe for det de står for. De har brukt sin stemme for å skape varig endring.

We Have a Dream er en unik omreisende utstilling og en bok signert av en av Sveriges fremste fotografer, Albert Wiking. Intervjuer er gjort av Oscar Edlund og tekster skrevet av Daniel Rydén.

Arbeidet er gjennomført uten støtte fra organisasjoner og upåvirket av politiske ideologier. De har sammenfattet portretter av mennesker som har stått opp mot urett og som viser oss at man gjennom engasjement kan bidra til å skape endring.

Mer enn hundre aktivister, fredsprisvinnere, artister, skribenter og politikere har valgt å delta i We Have a Dream for å inspirere andre til å ta fatt i egne drømmer og visjoner. I utstillingen får du møte bl.a. Dalai Lama, Pussy Riot, Gunhild Stordalen, Marina Abramovic, Quincy Jones, Annie Lennox, Zara Larsson, Richard Branson og Ella Marie Hætta Isaksen.

Utstillingen har turnert i Sverige siden 2014, men har utenlands premiere her på Aker Brygge i Oslo.

Les mer om utstillingen her