Winemakers dinner hos Delicatessen

28. april 18:00 - 23:00

Velkommen til spennende winemakers dinner hvor du vil få servert  fireretters middag med viner fra produsenten Zudugarai og Pago de Carraovejas Winery.

Gjennom middagen vil representanter fra de to vinprodusentene fortelle om vinene dere får servert til middagen. Foredrag blir holdt på engelsk.

Mikel Errasti skal presentere viner fra Txakoli og kommer fra familiens vingård Zudugarai. Han er tredje generasjon som produserer Txakoli.

David Montes skal presentere viner fra Pago de Carraovejas. Han er ansvarlig for eksport av gruppen Alma Carraovejas, som inkluderer følgende vingårder: Pago de Carraovejas, Ossian Vides y Vinos, 1076, Viña Meín og Emilio Rojo.

BOOK ET BORD

MENY

Txakoli Zudugarai Blanco 2018

Confitert torsk

Escalivada, mojo rojo

#

Txakoli Zudugarai Rose 2019

Bakte rødbeter og grillet chevre

Grønnkål, granateple, gresskar, marcona-mandler

#

Pago de Carraovejas 2016

Iberico tallerken

Jamon Iberico bellota, cecina, salchichón, chorizo, pan con tomate

#

Pago de Carraovejas Anejón 2014

Cordero

Indrefilet av får, persillerotpuré, bakte jordskokker, fritert skorsonerrot

Pris per person: 950,-

ALDERSGRENSE 18 ÅR!

BOOK ET BORD