Burger Joint Art Wall

Burger Joint Art Wall

Gatekunst for veldedighet.

I løpet av høsten og vinteren vil Burger Joint invitere tre gatekunstnere til å sette sitt preg på Burger Joint Art Wall – et lerret plassert midt i Holmens gate på Aker Brygge.

Burger Joint Art Wall er et prosjekt i regi av Burger Joint hvor ulike gatekunstnere skal få utfolde seg på hvert sitt lerret. Lerretet er på 3×3 meter og er montert på veggen over restauranten i Holmens gate.

BØRGE BREKKE:

Nå kan du se Børge Brekkes kunstverk i Holmens Gate. Børge er en anerkjent graffitikunster som siden 1983 har levert en rekke oppdrag på bestilling i ulike bymiljø samt egne utstillinger. Hans flotte kunstverk henger nå på veggen over Burger Joint til glede for gjester og forbipasserende.

Auksjonen startet lørdag 13. oktober og avsluttes fredag 23. november. Summen av kunstverket vil i sin helhet gå til Blåkors.

SE VIDEO AV STREET ART STUNTET

Ønsker du å by på kunstverket? 

KIM «SINNSYKSHIT» LARSEN:

Kim Sinnsykshit Larsen var den første gatekunsteren til å sette sitt preg på veggen.
Kim er en etablert street art kunstner som allerede har satt sitt preg på bybildet i Oslo. Hans kunstverk sto ferdig i starten av august og ble auksjonert bort til høystbydende.

Auksjonen ble avsluttet 13.oktober og hele summen på 20.000 kroner gikk til Fattighuset i Oslo og deres verdifulle innsats for de som virkelig trenger hjelp i hverdagen.

SE VIDEO AV STREET ART STUNTET