Burger Joint Art Wall

Burger Joint Art Wall

Gatekunst for veldedighet.

Sammen med Burger Joint inviterer vi gatekunstnere til å sette sitt preg på Burger Joint Art Wall – et lerret plassert midt i Holmens gate på Aker Brygge.

Unge kunstnere får sette sitt preg på det 3×3 meter store lerretet gjennom hele året. Kunstverket blir hengende på veggen til glede for alle gjester gjennom budperioden. Deretter auksjoneres kunstverket ut til veldedige formål for de som virkelig trenger hjelp i Oslos gater.

Les mer og legg inn ditt bud på Burger Joint sine sider. 

Tidligere kunstverk:

Atle østrem:

Atle Østrem kommer fra Stavanger, men bor og arbeider i Oslo. Atle har drevet med grafitti siden 90-tallet, og art work siden 2000-tallet. Han er fascinert av kontrastene mellom det stygge og det pene, og liker å kombinere de to i det han karakteriserer som «styggpent». Hans sterke karakterer er både lekne og mørke, barnslige og provoserende. Kunstverkene skildrer ofte hverdagslige situasjoner og følelser, som forklarer det å være menneskelig på en genuin måte.

Nå kan du by på kunstverket hans, som blir hengende på Art Wall i høst.

Oppdatering: Siste bud er på 3000!

@konghalvor:

Halvor Harsem aka @Konghalvor er en allsidig kunstner som har drevet med graffiti siden tidlig 2000. Han har hatt flere prosjekter, reklamejobber og oppdrag i bybildet. I tillegg er han en komiker og figurerer på Youtube, Instagram, Facebook og Twitter som @konghalvor.

Oppdatering: Kunstverket ble solgt for 48,000 kr!

BØRGE BREKKE:

Børge Brekkes er en anerkjent graffitikunster som siden 1983 har levert en rekke oppdrag på bestilling i ulike bymiljø samt egne utstillinger. Hans flotte kunstverk på veggen over Burger Joint var vanskelig å unngå for forbipasserende og restaurantgjester.

Summen av kunstverket ble i sin helhet gitt til Blåkors.

KIM «SINNSYKSHIT» LARSEN:

Kim Sinnsykshit Larsen var den første gatekunsteren til å sette sitt preg på veggen.
Kim er en etablert street art kunstner som allerede har satt sitt preg på bybildet i Oslo. Hans kunstverk sto ferdig i starten av august og ble auksjonert bort til høystbydende.

Auksjonen ble avsluttet 13.oktober og hele summen på 20.000 kroner gikk til Fattighuset i Oslo og deres verdifulle innsats for de som virkelig trenger hjelp i hverdagen.