Aspeli med splitter ny butikk

Aspeli

Den populære herrebutikken på Aker Brygge kan nå by på trendy og freshe lokaler i Verkstedhallen og enda flere anerkjente merker å velge mellom.

Tekst: Elena Solberg
Foto: Hanne Elfving

Aspeli, som tidligere lå i Terminalbygget, har vært stengt i et par måneder grunnet ombygging på Aker Brygge. Den nye butikken åpnet sine dører for spente kunder torsdag 19. september kl. 15.00 i 1. etasje i Verkstedhallen.

– Vi har fått en vesentlig større butikk, hele 230 kvadratmeter, i fantastiske lokaler, sier eier Jo-Inge Aspeli. – Enkelte steder har butikken en takhøyde på 6,5 meter, noe som gir lyse, oversiktlige og ikke minst spektakulære lokaler.

Interiøret i butikken er produsert i Norge og prosjektert av det norske designfirmaet Driv Design. Målet har vært å skape moderne butikklokaler med solid håndverk som gjenspeiler den kvalitet Aspeli og merkene butikken fører, står for.

– Jeg har gitt designerne fritt spillerom, og resultatet ble fantastisk. Det har blitt både trendy og fresht med mange spennende arkitektoniske og kunstneriske elementer. Samtidig har vi beholdt noen av teglsteinsveggene som har vært i Verkstedhallen opprinnelig. Kombinasjonen av det rustikke utrykket og det moderne interiøret gir butikken en spesiell og spennende atmosfære. Jeg tror mange av våre kunder vil bli positivt overrasket, sier Jo-Inge Aspeli.

aspeli_butikk

 

Bedre sortiment

Aspeli er en herrebutikk med et sterkt fokus på kvalitet, og den fører anerkjente merker som bl.a. Eton, Tiger of Sweden, Hugo Boss, Armani Jeans, Johnny Love, Jacob Cohen, Morris og Bellstaff. Nytt for høsten er det engelske merket Hackett London og italienske Circolo 1901.

– Hackett er et fullsortiment merke med alt fra fritidsklær til skjorter og dresser, mens Circolo er kjent for sine komfortable, men samtidig trendy og elegante plagg.

Større butikklokaler betyr også bredere og bedre utvalg, og Aspeli satser først og fremst på å videreutvikle de merkene som allerede finnes i butikken. Nå kan han bl.a. by på en større ETON-avdeling med enda flere skjorter å velge mellom.

– Vi kommer til å satse på en del nye merker, men hovedfokuset vil bli på de merkene vi allerede har i butikken. Målet er å gi våre kunder det siste innen herremote uansett om det gjelder fritidsklær eller dresser.

Aspeli butikk Aker Brygge vegg lokaler

 

Aspeli butikk Aker Brygge vegg lokaler