Brim Explorer:

Velkommen ombord på Brim!

Hopp ombord for helt nye opplevelser på havet i sommer! Enten du vil slappe av på dekk, ta morgenyogaen til sjøs eller teste det lokale kjøkkenet, er en stille båttur med Brim et grønt alternativ i en blå fjord.

Stig ombord i det stillegående skipet og bli med på en lydløs opplevelse på sjøen i sommer. Dette er ikke en hvilken som helst båttur. Tilbud som morgenyoga, elektrisk after work og fjordcruise for familien hvor du kan undersøke livet under vann med undervannsdrone, er bare noen av opplevelsene den tilbyr. 

Med avgang fra Aker Brygge, tilbyr Brim hop-on hop-off gjennom sommeren. Ombord får du et innblikk i livet både over og under havoverflaten, uten forstyrrelser og forurensning. Skipet er nemlig hybrid-elektrisk og skal bidra til å styrke Oslo som en bærekraftig destinasjon for alle som skal feriere i Norge i sommer.

Fjordyoga med instruktør

Opplev en stemningsfull morgen med utsikt over Oslofjorden. Fjordyoga er en harmonisk opplevelse hvor balanse er fokusområde. Etter yogatimen blir det servert lett og frisk økologisk frokost.

Middagscruise med Michelin-restaurant

I samarbeid med stjernerestauranten Einer vil Brim også tilby Michelin-anerkjent og bærekraftig mat i Oslofjorden. Booker du middagscruise-pakken kan du oppleve en lokal fem-retters middag inne i panoramasalongene eller ute på dekk.

Historien bak Brim

Brim Explorer startet med en lidenskap for havet. Brim Explorers grunnleggere Agnes og Espen så store utfordringer i datidens havturisme. Opplevelseslystne gjester hadde nesten utelukkende forurensende, bråkete og dårlig utformede skip som alternativer. Noe som i stor grad begrenset gjestenes opplevelser og skadet miljøet.

Med en ide og dedikerte partnere, satte de i gang med å bygge et skip ulikt noe verden hadde sett tidligere. I mars 2018 slo Agnes og Espen seg sammen med designer Einar Hareide, verftet Maritime Partner og et team med vågale leverandører for å bygge en unik plattform for havopplevelser.

Halvannet år senere, med det første skipet Brim, kombinerer Brim Explorer innovativ klimateknologi og erfaring fra reisebransjen for å skape opplevelser som virkelig er unike og bærekraftige.

Fakta om Brim:

  • Lydløs elektrisk fremdrift
  • Lengde: 25 meter
  • Bredde: 11 meter
  • Batteri: 800 kwh (tilsvarer 10 Tesla Model S)
  • Opptil 150 passasjerer.
  • Tilbyr mat og drikke ombord.