På jobb med: MARVELOUS

BRYGGAS BLIDESTE

Det er ingen grunn til å slutte å være Leonardo-fan, selv om det ikke lenger er 1997. Vi digger iallfall Leonardo Mauseth Woll (27), som i tillegg til å være Social Media Manager hos Marvelous Norge, kanskje er den aller blideste på Aker Brygge.


CV

Hvem: Leonardo Mauseth Woll (27).
Hva: Social Media Manager hos Marvelous Norge.
Hvor: På Aker Brygge.


 

Hva jobber du med, i kortversjon?
– Jeg er ansatt i det digitale reklamebyrået Marvelous, som er er en del av Mediabrands Norway A/S.

Og hva gjør du egentlig?
– Jobben min går ut på å utvikle og implementere digitale strategier for, samt gi rådgivning til bedrifter som ønsker å annonsere på sosiale medier.

Hvordan endte du opp i denne stillingen?
– Jeg fikk først et internship her takket være en tidligere kollega, som spurte meg om å komme på intervju da jeg jobbet på nattklubben Monkey Bar.

Er dette det du så for deg at du skulle gjøre, da du var yngre?
– Markedsføring, salg og påvirkning er noe jeg synes er utrolig fascinerende. Mamma har fortalt meg at jeg stadig vekk gjenfortalte kule reklamer da jeg var barn, så godt jeg kunne. Jeg har vel også alltid vært en sjukt positiv fyr, som er glad i mennesker. Jeg gikk i en periode rundt med catchfrasen “Leo – Connecting people”, bøffa av Nokia.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva gjør du på en typisk dag her?
– En typisk dag er vel å overse og optimalisere, legge opp og planlegge kampanjer eller always-on løp for kundene jeg jobber med. Som regel er det minimum ett internmøte eller prosjektmøte. For å gjøre opp status, eller jobbe videre med implementering og distribusjon av en kampanje som er godkjent. For tiden jobber også en kollega og jeg med en ny personalhåndbok for å øke produktivitet og effektivitet. Kundemøter, pitching og utvikling av nye ideer for nåværende og nye kunder er også en del av uka. Jeg studerer fortsatt, så det fort en forelesning jeg må poppe innom i tre timer, før jeg fortsetter arbeidet. 

Hva er din favoritt arbeids-spot på brygga?
Arbeids-spoten jeg digger mest er egentlig en av godstolene i lobbyen. Det beste stedet på brygga er femminutters pause-spoten min. Å sitte med ryggen inntil klokka, og kikke ut over Oslofjorden med en fet sang i øra, er noe av det beste jeg vet for å nullstille meg.

Hva gjør du om, eller hvis, du slapper av?
– Om det er en vakker dag, og om det passer seg, er det genialt å møte min kusine som jobber som frisør på Billy’s rundt hjørnet. Da koser vi oss med lunsj på trappene ned mot havet mellom Lektern og Onda. Det samme gjør jeg eventuelt med kolleger fra kontoret om sola kikker frem. Helt gull.

 

Karrierehøydepunktet, så langt?
– Kanskje sært å si ettersom det ikke ble noe av, men da jeg laget en pitch om en musikkvideo for å styrke en merkevare. Den fikk wow-effekten på avdelinga, men kunden gikk for noe litt mer tradisjonelt. Det er sikkert mye i det som sjefen pleier å si, ”sometimes you have to kill your babies”… Men jeg kommer nok til å pitche den inn på nytt i 2017.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

En mandag i livet til Leonardo:

08:45 – Går gjennom mailer og to-do listen for uka på vei til jobb.

09:00 – Mandagsmøte!

10:00 – Svarer på mailer, går over helgens kampanjer og strukturerer uka.

11:00 – Lunsj i sola eller i kantina.

11:30 – Legger opp og optimaliserer kampanjer.

13:20 – Tur ut for å sjekke at havet er som det skal.

13:30 – Arbeidsmøter, pitcher og kundemøter.

15:30 – Spiser en bolle med müsli, eller brødskiver.

15:45 – Optimaliserer kampanjer og skriver rapporter.

17:00 – Klar for mat, biblioteket og trening!