Butikken som tar stria ut av jula

Julegavehandelen er en stor del av julestria. Familie og venner håper på julegaver som både er personlige og gjennomtenkte. Derfor har Aker Brygge laget ”Butikken som tar stria ut av jula”. En helt egen butikk som hjelper deg med å finne den perfekte julegave til alle du er glad i!

Har du en mamma som alltid sier hun bare ønsker seg snille barn? En pappa som allerede har minst førti slips? Kjæresten som ikke kommer til å bli særlig fornøyd med et enkelt gavekort i år heller? Da bør du ta turen innom Butikken som tar stria ut av jula! I butikken finner du over 120 ulike julegavetips til både store og små.

En butikkopplevelse utenom det vanlige
I butikken finnes det et tre meter bredt og to meter høyt oversiktskart, eller et såkalt «flowchart» som guider deg frem til de gode tipsene. Her kan du leke deg frem til de beste julegavene, som forhåpentligvis er noe du ikke allerede har tenkt på!

IMG_3351

For å gjøre julegavehandelen enda lettere har butikken en praktisk, liten brosjyre der du kan notere hvem som skal få hva til jul. I tillegg finner du flowchartet og et kart over alle butikker og restauranter på Aker Brygge.

IMG_3354

 IMG_3181  

 

Et annerledes gavekort kjæresten vil bli glad for
Et gavekort kan føles upersonlig og lite gjennomtenkt. Butikken som tar stria ut av jula har forvandlet det upersonlige gavekortet til en romantisk og gjennomtenkt julegave. Restaurantgavekortet er plassert i en gaveboks sammen med et halssmykke til henne og en sløyfe til han. Dette er en perfekt gave til din aller kjæreste, eller kanskje til hun du drømmer om skal bli din?

IMG_3340 IMG_3339

Posehotell i Butikken som tar stria ut av jula
I Butikken som tar stria ut av jula finnes det også et posehotell. Ta en pause fra julehandelen hos en av våre mange restauranter på Aker Brygge og sett fra deg handleposene i posehotellet. Du kan også få de hjemkjørt om du vil, helt gratis.

IMG_3194

Utenfor butikken finner du også en pakkedisk.

_MG_8627_web_JohnnyVaetNordskog

Butikken som tar stria ut av jula finner du i Stranden 1 i Terminalbygget ved Eplehuset.

Velkommen inn!

 

Åpningstider
tors – fre: 16.00 – 20.00
lør: 12.00 – 18.00
søn: 14:00 – 20:00
21. – 23. des: 13.00 – 20:00