Bydelsliv & Nærområdet Mote & Trender

Butikkguiden til henne

Ute etter klær og tilbehør? Her er en oversikt over utvalgte klesbutikker til henne.

Butikkene på Aker Brygge byr på unike plagg fra mange ulike designere, fra Helmut Lang hos Mark + Brandy til Morris hos Aspeli. Butikkmiksen består av unike multibrand stores, kjente kjedebutikker og unike konsepter som du kun finner på Aker Brygge. Her er en oversikt over utvalgte klesbutikker til henne.

For full oversikt over alle butikkene på Aker Brygge, se her.


Tiger Of Sweden

KLASSISKT OG FEMININT 

Klær, sko og tilbehør

Er du på jakt etter klassiske snitt og delikate stoffer, er Tiger Of Sweden butikken for deg. Plaggene er enkle, men har sitt eget særpreg når det kommer til mønster, søm og fasong.

Merker som selges hos Tiger Of Sweden:
Tiger of Sweden

Beliggenhet:
Jenny Hemstads gate (handlegaten)

Trykk her for mer info om Tiger-butikken


GANT

STILRENT OG ELEGANT

Klær, sko og tilbehør

Gant er butikken for den klassiske og stilrene kvinnen. Trenchkåpe, piqueskjorte og chinos er blant annet det du kan finne hos Gant. Gant ble etablert i 1949 og har siden vokst til å bli et svært anerkjent merke. Gjør deg klar til en dag på sjøen, en piknik i parken eller en ferietur til The Hamptons hos GANT.

Merker som selges hos GANT:
GANT

Beliggenhet:
Jenny Hemstads gate (handlegaten)

Trykk her for mer info om GANT-butikken


YOU AND I

KVALITET, UNGT OG TRENDY

Klær, sko og tilbehør

Hos You And I finner du eksklusive merker som Anine Bing og Meotine. Maanesten fører også sitt egne epennende smykkemerke som bærer samme navn. Her finner du minimalistiske øredobber, smykker og ringer som er perfekt til både hverdag og fest.

«Hos oss finner du trendriktige kvalitetsprodukter fra Skandinaviske merker som Meotine, Maanesten, elle&il, By Malina, Neo Noir og  Le Specs. Vi ønsker å alltid henge med på de siste trendene, slik at du kan være med på siste skrik uten at det koster en formue,» sier eier og butikksjef Marte Mosand.

Merker som selges hos Maanesten:
Anine Bing, Meotine, NeoNoir, By Malina, Le Specs, Maanesten

Beliggenhet:
Jenny Hemstads gate (handlegaten)

Trykk her for mer info om Maanesten-butikken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 


Samsøe og Samsøe

TIDLØST OG SKANDINAVISK DESIGN

Klær, sko og tilbehør

Enten du er glad i sporty og komfortable klær, eller liker å pynte deg i fine kjoler så kan Samsøe Samsøe tilby deg det meste. Samsøe Samsøe er også anerkjent for sine gode baseplagg som har lang levetid.

«Vi ønsker å formidle vår kunnskap om tekstiler og forskjellige materialer videre til kunden. Hva som gjør Samsøe unikt er først og fremst at vi er et tidløst brand. Her kan alle fra 16-75 finne seg noe. Vi fokuserer på gode kvaliteter som kashmir, merinoull, lammeskinn, dun og fjær som appellerer til vårt klima her i Skandinavia,» sier butikksjef Kristin Riiser.

Merker som selges hos Samsøe og Samsøe:
Samsøe og Samsøe

Beliggenhet:
Jenny Hemstads gate (handlegaten)

Trykk her for mer info om Samsøe-butikken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Mark + Brandy

HØY TRENDFAKTOR OG UNIKT DESIGN

Klær, sko og tilbehør

Til den trendy jenta tilbyr Mark + Brandy designerklær med høy IT-faktor. I butikken finner du merker som Ganni, Totême, Ulla Johnson, Acne Studios, Polo Ralph Lauren og FWSS. Plaggene blir brukt av de største IT-jentene verden over og butikken har et eksklusivt interiør.

Merker som selges hos Mark + Brandy:
Ganni, Totême, Ulla Johnson, Acne Studios, Max Mara, Polo Ralph Lauren, Swims, Canada Goose, FWSS og Wolford.

Beliggenhet:
Jenny Hemstads gate (handlegaten)

Trykk her for mer info om Mark+Brandy-butikken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Aspeli Dame

EKSKLUSIVT 

Klær, sko og tilbehør

Til den eksklusive kvinnen som er opptatt av god kvalitet, er Aspeli Dame et svært godt alternativ. Klassiske plagg med lang levetid finner du i merker som Morris, Cathrine Hammel, Arnnie Says, Filippa K og Jacob Cohen.

«Aspeli er en multibrand butikk, som tilbyr et bredt spekter av kjente merkevarer. Vi er opptatt av kvalitet, snitt og passform og tilbyr eksklusive plagg som passer norske kvinner i alle aldre. Vi har klær til alle anledninger – jobb, fest og sport. Vi tilbyr også unike smykker, som er skreddersydd til våre kunder. Vi skiller oss ut med vårt unike sortiment samt hjelpsomme og  kunnskapsrike butikkansatte,» sier butikksjef, Anya Suder.

Merker som selges hos Aspeli Dame:
Morris

Beliggenhet:
Jenny Hemstads gate (handlegaten)

Les mer om Aspeli her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OASIS LONDON

LEKENT OG BUDSJETTVENNLIG

Klær, sko og tilbehør

Er du på jakt etter kjoler eller skjørt har Oasis et stort utvalg. Med et stort fokus på unik print er Oasis blitt spesialister på klær med særpreg. Butikken får nyheter hver tirsdag og hvert enkelt plagg blir sjeldent supplert, noe som gjør at plagg fra Oasis er unike.

«Det unike med Oasis er signaturmønsteret som enten er blomster eller fugler. Plaggene til Oasis har feminine snitt og detaljer,» sier butikksjef, Lina Støvre-Flåtteng.

Merker som selges hos Oasis London:
Oasis London.

Beliggenhet:
Terminalbygget (ved siden av hovedinngangen)

Les mer om Oasis her

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA


LINE OF OSLO

KOMFORT OG BOHEMSK-INSPIRERT

Klær og tilbehør

Line Of Oslo finner du hos Milla Boutique. Designet er inspirert av hippie-stilen, med et hint av eleganse. «Preppy-Hippie» er det Line Varner selv kaller designet sitt og klærne er lagd for kvinner i alle aldre med fokus på komfort.

Klesmerker som selges hos Milla Boutique:
Line Of Oslo

Beliggenhet:
Jenny Hemstads gate (handlegaten)

Les mer om Milla Boutique her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


COS

TRENDY OG HØY KVALITET

Klær, sko og tilbehør

Cos er kjent for sitt trendy design. Plaggene er enkle med alle har sitt unike særpreg noe som gjør det gøy å ha noe fra COS i klesskapet. COS tilbyr det beste av basic-plagg. Med et stort detaljfokus, innovative tekstiler og moderne design er COS ledende innenfor budsjettbutikker.

Klesmerker som selges hos COS:
COS

Beliggenhet:
Jenny Hemstads gate (handlegaten)

Les mer om COS her

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


H&M

BUDSJETTVENNLIG OG TRENDY

Klær, sko og tilbehør 

H&M er kjent for de fleste. Butikken tilbyr trendy plagg til budsjettvennlig priser og har ved hjelp av inspirasjon fra motevisninger skapt et solid marked. Hos H&M Aker Brygge finner du H&M Trend. Her henger plagg som er svært tidsriktige, perfekt for den som liker å henge med på trendene.

Klesmerker som selges hos H&M:
H&M

Beliggenhet:
Jenny Hemstads gate (handlegaten)

Les mer om H&M Aker Brygge her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


MAC COSMETICS

FARGERIKT OG GOD KVALITET

Sminke og tilbehør 

Det populære sminkemerket MAC har tatt verden med storm. MACs produkter ble opprinnelig skapt for makeup-artister og fortsetter å være grunnleggende profesjonelle produkter som tåler det barske miljøet backstage og i studio, samtidig som de er sofistikerte til hverdagsbruk. Sminkeartistene hos MAC hjelper deg gjerne med å finne den riktige leppestiften til din hudtone, viser hvordan du kan fremheve øynene dine eller legge en perfekt hverdags-look.

Merker som selges hos MAC:
MAC

Beliggenhet:
Grundingen 1 (handlegaten)

Les mer om MAC Cosmetics Aker Brygge her.


ROSSIGNOL

TRENDY OG GOD KVALITET

Alpinttøy og skiutstyr

Det franske merket Rossignol har åpnet sin første concept-store i Norden på Aker Brygge. Butikken har et eget showroom hvor du kan prøve og bestille ski, støvler og hjelmer. I første etasje er det en klesavdelig hvor du blant annet finner tilbehør, sko og skidresser.

Merker som selges hos Rossignol:
Rossignol

Beliggenhet:
Holmens gate 2

Les mer om Rossignol Aker Brygge her. 


EUROSKO

KVALITETSSKO

Sko og skopleie

Et antrekk er ikke komplett uten et par stilige sko på bena. Eurosko på Aker Brygge er en høyprofilert skobutikk med flere spennende merker. Der i blant Birkenstock, Stockholm Design Group, Adidas, Sebago, Loake og Nike.

Merker som selges hos Eurosko:
Stockholm Design Group, Birkenstock, Adidas, Sebago, Loake, Nike.

Beliggenhet:
Jenny Hemstads gate (handlegaten)

Les mer om Eurosko Aker Brygge her.


Full butikkoversikt finner du her.

Åpningstider

Mandag – fredag   10-20
Lørdag                  10-18

Åpningstider i julen finner du her.