Dentales, en tannlege du ikke gruer deg til

Ansatte Dentales på Aker Brygge

På Dentales Aker Brygge finner du tannlegen for de som ikke liker å gå til tannlegen. De har fokus på å gjøre besøket så hyggelig som mulig.

Stilen på venteværelset hos Dentales er langt ifra det de fleste er vant til; med komfortable stoler, behagelig musikk og et moderne interiør. Ifølge faglig leder Stian Solli Kanestrøm, som har elleve års erfaring fra tannlegevirksomhet på Aker Brygge, har fokuset vært på å skape en mer fornøyelig opplevelse av det å være hos tannlegen.

– Vi har virkelig gått «all in» for å prøve å gjøre et besøk eller en behandling hos oss til noe annet enn en ubehagelig opplevelse. For å få til dette er selvfølgelig atmosfæren når du kommer viktig. Derfor har vi bevisst gått bort fra det typiske tannlegeinteriøret, sier Kanestrøm.

Hyggelig venterom på Dentales Aker Brygge

 

Stian forteller at de har en rekke andre mindre ting som kan bidra til å gjøre opplevelsen bedre. For de som sliter med ekstrem tannlegeskrekk har Dentales muligheten til å bringe inn en anestesilege og dermed gi behandling under narkose. For de som synes det er mer ubehagelig enn skremmende har nesten alle behandlingsrommene fin utsikt, samt mulighet til å velge din egen musikk mens du blir behandlet.

Klinikken har et bredt tilbud av behandlinger, og i tillegg til vanlig tannpleie har de fokus på estetisk tannbehandling. Blant de mest populære behandlingene er fjerning av misfarge på tennene og Invisalign tannregulering. Invisalign er en spesiell type regulering som nesten ikke synes, den kan også tas av når man spiser, og passer veldig godt til voksne som ønsker å justere tannstillingen.

Tannlege Stian Kanestrøm hos Dentales på Aker Brygge

 

– Nå når vi nærmer oss jul ser vi en stor økning i henvendelser angående fjerning av misfarging, folk vil ha et pent smil til jul. Ellers er det ganske lite forskjeller i når på året man velger å ta estetisk behandling, men vi ser også litt større pågang rett før sommeren, sier Kanestrøm Klinikken nærmere 4000 på pasientlistene sine, men har likevel mulighet for flere. De er på utkikk etter en tannlege til, og da er det personligheten som er det viktigste.

– Selvfølgelig er det faglige veldig viktig, men vi ønsker også en person som deler de samme verdiene som vi har her. Det er utrolig viktig for oss at pasientene våre opplever at vi strekker oss litt lenger for å sørge for at de føler seg komfortable, sier Kanestrøm

Dentales ønsker velkommen til lyse og trygge omgivelser på Aker Brygge – praktisk informasjon om Dentales finner du her: https://www.akerbrygge.no/service/dentales-tannklinikk-aker-brygge/