Derfor blir man lettere forelsket på Brygga

Da Victoria, som jobber for Tiger of Sweden, så Christoffer for første gang på jobb på Aspeli, var det starten på en kjærlighetshistorie. Ting tok litt tid før de fant hverandre, men to år senere er de kjærester, og kolleger på Aker Brygge. Her pleier de kjærligheten og trives godt, spesielt etter at bydelen åpnet i en ny og spennende drakt….

Kjæresteparet Victoria og Christoffer jobber begge med mote på Aker Brygge. Og de møttes på jobben.

– Det hele startet faktisk på en av bydelsfestene på Aker Brygge. Vi fikk god kontakt og var veldig nysgjerrige på hverandre. Vi startet rolig som venner med ”after work” på Brygga, som videre førte til middager og til slutt ble vi kjærester, forteller Victoria.

Paret bruker Aker Brygge flere ganger i uka.

– Det beste med Aker Brygge er den pulserende atmosfæren, forklarer Victoria entusiastisk.

– Jeg elsker å ha alt på samme sted. Det er fantastiske butikker, faktisk noen av byens beste, kule mennesker og et rikt utvalg av spisesteder. Vi setter utrolig pris på at man bare kan gå noen få meter å ta seg en matbit eller et glass vin etter jobb, skryter Victoria. Christoffer er enig med kjæresten. Det unike med å jobbe på Aker Brygge er at det har en fantastisk location, nært vannet og kort vei til restauranter og uteliv.

– Jeg vil si det er romatisk på brygga, jeg, smiler Victoria. Det er lett å se at hun er forelsket.

Skjermbilde 2015-11-13 kl. 15.20.50 Skjermbilde 2015-11-13 kl. 15.21.06

 

Det stilige paret elsker mote, men på hver sin særegne måte.

–Stilen vår er utrolig forskjellig, forklarer Victoria.

–Vi prøver ikke å tvinge på hverandre ting. For meg er det viktig å føle meg komfortabel i det jeg går i, så det er litt unaturlig å påtvinge noen min smak, forklarer Christoffer.

– Hvis Christoffer ikke liker det jeg har på meg så bryr jeg meg ikke så mye om det. Vi elsker klær på hver vår måte og skjønner hverandres stil, smiler Victoria.

 

 

Skjermbilde 2015-11-03 kl. 13.01.04

 

Både Victoria og Christoffer bruker bydelen så mye de kan, og her får de virkelig pleiet kjærligheten.

– Aker Brygge har blitt noe helt spesielt etter ombyggingen. Det er fantastisk mat uansett hva man er i humør for, god vin, farlig bra shopping og helt spesielle opplevelser! For litt siden var det bydelsfest i Holmens gate med DJ og saksofonist i gatene. Det var utegrilling og god lørdagsstemning. Kunstneren Jeremyville var også her, og hadde live kunstshow i gaten. Det var stor stas. Det kuleste har nok vært Uncontaminated Oslo Fashion Art Festival, skryter Victoria.

– Det at det skjer noe her til enhver tid gjør det enkelt for oss å finne på morsomme ting sammen. Også hjelper det på forelskelsen, ler Victoria.

Skjermbilde 2015-11-03 kl. 12.44.45

Begge to er helt enige om at motefokuset har tatt seg veldig opp.

– Det åpnes high-end butikker med jevne mellomrom, som videre er med på å gjøre denne bydelen utrolig attraktiv, forklarer Victoria.

– Scotch & Soda, Mark + Brandy, Aspeli dame, Aspeli herre og Mardou & Dean, for å nevne noen. Det er også et fint sted å shoppe med kjæresten, fordi du får så mange kule opplevelser mens du går rundt på området – med et unikt utvalg av spisesteder, og en kul miks av gammel og ny arkitektur, avslutter Christoffer.

Skjermbilde 2015-11-03 kl. 12.44.04

 

– Etter oppussingen må jeg si at Aker Brygge har fått en helt spesiell vibe og atmosfære. Jeg er helt sikker på at dette blir det nye Løkka, men i Frogner-innpakning, ler Victoria.

 

Skjermbilde 2015-11-03 kl. 12.43.52  Skjermbilde 2015-11-03 kl. 12.44.22