Elisabeth


#MinStil. Unike personligheter, alle med sitt særpreg, får utfolde seg og style et antrekk fra våre butikker. La deg inspirere av Elisabeth Nordahl (29), Head of Campaign hos United Influencers.


 

Jeg tenker egentlig ikke så veldig mye når jeg kler på meg om morgenen


TRE KJAPPE: 

Hva er dine favorittplagg om høsten og hvorfor? 

Jeg elsker alt av strikk, skinnbukser og avrevne jeans, gjerne med litt sleng. Jeg synes skinnbukser kan kombineres med det aller meste, og styles både opp og ned, og en strikk av noe slag er alltid digg å ta på seg når været begynner å bli litt mer rufsete.

//

Hvordan går du frem når du skal style et antrekk? 

Jeg tenker i utgangspunktet først og fremst på komfort. Jeg tenker egentlig ikke så veldig mye når jeg kler på meg om morgenen, men jeg er blitt mye mer bevisst på å kjøpe klær som føles bra på, og som selvfølgelig sitter fint. Det kommer også litt an på humøret den dagen; men jeg velger stort sett underdel først, også kombinerer jeg underdelen med passende overdel, veske, jakke og sko. Noen ganger får jeg cravings (haha) etter å bruke spesielle plagg jeg har i skapet, og da tilpasser jeg etter «nøkkelplagget» i antrekket. Jeg prøver sakte men sikkert å forvandle garderoben min til en garderobe bestående av basics og kvalitetsplagg jeg kan bruke år etter år og i alle mulige kombinasjoner.

//

Hva er det beste med høsten? 

Det beste med høsten er uten tvil at man kan være inne og kose seg uten å ha dårlig samvittighet på grunn av været. Men det er nydelig å kunne ta frem favorittbuksene og de beste ullgenserne som har vært lengst bak i skapet gjennom sommeren.

MER FRA BUTIKK:

Genser med leopardprint fra Oasis, 799,- // Bukse fra Samsøe Samsøe, 1599,- // Veske fra Marc Jacobs, Mark + Brandy, fra 3000,- // Kåpe fra Oasis, 1499,- // Silkesett fra Samsøe Samsøe, topp 999,- , skjørt, 1299,- // Sko fra Superga, Eurosko, 899,-

La deg inspirere av andre profiler

#MinStil

Alfred Lindgren

"Når høsten sniker seg på synes jeg man skal kjøre på med flere lag, som ofte gjør antrekket litt ekstra spennende å se på"

Read article "Alfred"

#MinStil

Andreas Kumwenda

"Jeg ønsker å ta dressen ut av banken og ut på gata"

Read article "Andreas"

#MinStil

Emil Stedje Heggestad

"Elsker denne tiden på året der man kan gå i bukse, men droppe jakken"

Read article "Emil"

#MinStil

Hilde Pettersen Reljin

"Det å kle seg er en kunstform i seg selv"

Read article "Hilde"