Emil


#MinStil. Unike personligheter, alle med sitt særpreg, får utfolde seg og style et antrekk fra våre butikker. La deg inspirere av Emil Stedje Heggestad (23), Deputy Director hos Collective Oslo Fashion Art Festival


 

Mine favorittklær er de som er fine og komfortable

 


TRE KJAPPE:

Hvordan går du frem når du skal style et antrekk? 

Jeg starter som regel med et plagg og jobber derfra. Jeg har mine favorittplagg som jeg ofte har som utgangspunkt. Som regel når jeg står opp så vet jeg at idag må jeg gå med den buksen eller de skoene, og da må jeg bare finne resten som passer til.

//

Hvordan kle du deg stilfullt i en travel hverdag?

I hverdagen bruker jeg mye basics som gjør at det meste går sammen. Mine favorittklær er de som er fine og komfortable. Min go to er en av mine favo bukser, hvit t-skjorte, sneaks og en bag til alt annet som skal med. Elsker denne tiden på året der man kan gå i bukse, men droppe jakken.

//

Hva er ditt favorittplagg om høsten og hvorfor? 

Jeg digger sett. Det er enkelt og style, ser med en gang litt ekstra ut og ofte er de komfortable også. Jeg har akkurat kjøpt et fra Craig Green som jeg bare venter på at det skal bli kjølig nok til å bruke.

 


MER FRA BUTIKK:

Lue fra Acne, Mark + Brandy, 1100,- // Strikket jakke fra Gant, 1600,- // Outhere boblejakke fra Aspeli, 5599,- // Genser fra Tiger of Sweden, 1300,- // Sko fra Adidas, 1199,- // Bukse fra Gant, 1500,- // Bag fra Gant, 1000,-

LA DEG INSPIRERE AV ANDRE PROFILER

#MinStil

Andreas Kumwenda

"Jeg ønsker å ta dressen ut av banken og ut på gata"

Read article "Andreas"

#MinStil

Hilde Pettersen Reljin

"Det å kle seg er en kunstform i seg selv"

Read article "Hilde"

#MinStil

Elisabeth Nordahl

"Det er nydelig å kunne ta frem favorittbuksene og de beste ullgenserne som har vært lengst bak i skapet gjennom sommeren"

Read article "Elisabeth"

#MinStil

Alfred Lindgren

"Når høsten sniker seg på synes jeg man skal kjøre på med flere lag, som ofte gjør antrekket litt ekstra spennende å se på"

Read article "Alfred"