Eplehuset bringer Apple til Aker Brygge

Ole Jens Haugen Eplehuset på Aker Brygge

Er det en ting bydelen må ha, så er det god tilgang på produktene merket med eple. Eplehuset bringer både kjøpe- og servicemuligheter på Apple-produkter til Aker Brygge.

Butikken på Aker Brygge er stilfull og tilbyr det beste innen Apple, både produkter og service. Lokalet gir et lyst og moderne inntrykk, bordene og veggene er preget av Apple-produkter og tilbehør. Butikksjef Ole Jens Haugen forteller at innsiden av butikken er alt annet enn tilfeldig design.

Eplehuset-Aker-Brygge-001

– Alle Eplehusetbutikkene, inkludert denne, er designet av Apples egne arkitekter ved hovedkontoret i California. Noe av poenget er at det alltid skal være enkelt å gjenkjenne en Apple- eller Eplehusetbutikk. Det er jo selvfølgelig også en stor bonus at arkitektene er blant verdens flinkeste, og sånn sett synes jeg vi har en av Norges fineste butikker, sier Haugen.

Ole Jens forklarer at Eplehuset er en såkalt «Apple Premium Reseller», som i prinsippet betyr at deres butikk er godkjent av Apple for salg og service av deres produkter. I praksis betyr dette at de ansatte i Eplehuset på Aker Brygge kan hjelpe deg med nesten hva som helst Apple-relatert.

 

Ønsker julehandelen velkommen til Aker Brygge

I disse dager er det julehandelen som står i fokus hos Aker Brygge og hos Eplehuset. Ole Jens forteller at trenden nå går i trenings- og helseutstyr og at de har masse godt tilbehør i disse kategoriene.

– Vi har pulsklokker, sportsarmbånd og egne golf- og tennisgadgets som måler slagene dine. Så du kan trygt si at hvis du trenger teknisk tilbehør til treningen, finner du det her, forteller Haugen.

På tross av en sterk trend innen trening og helse forteller Ole Jens at iPhone 6 nok er det produktet fra deres butikk flest kommer til å finne pakket inn under treet. Etterspørselen har vært ekstrem etter den nyeste iPhonen, og Ole Jens forteller at det lønner seg å være tidlig ute, eller sjekke lagerstatus på Eplehuset.no, om man tenker å gi bort en iPhone til jul i år.

Eplehuset er et kreativt teknologimekka

De ansatte på Eplehuset har ikke bare teorikunnskap om Apple-produktene, flere er også studenter eller artister på si. Det gir deg som ønsker å få informasjon om produkter til kreativt bruk som musikk, film eller design en ekstra trygghet i at de ansatte faktisk vet hva du trenger til hvilke typer oppgaver.

Apple tilbehør hos Eplehuset Aker Brygge

– For oss så er det viktigste at du går ut herfra med en spenning i kroppen og gleder deg til å komme hjem og åpne produktet ditt. Derfor er det også veldig viktig at vi som jobber her vet hva slags type kapasiteter som behøves til hvilke oppgaver. Vi elsker å skreddersy løsninger til våre kunder, og har du spesialbehov som for eksempel design, kan vi definitivt hjelpe deg, sier Haugen.

Alle på Eplehuset er strålende fornøyde med å flytte til Aker Brygge og vil ønske alle velkommen til en hyggelig handel.