Et lettbeint måltid på farten?

Winther lager velsmakende påsmurt med de beste råvarer. Les mer om Winther her!

Tilbake i en travel hverdag hvor kalenderen fylles opp og døgnet har for få timer til å engang smøre matpakke? Lyst på noe godt til dagens første kontorkaffe mens du scroller deg gjennom mailboksen, eller behov for en pause i frisk luft med en podkast på øret og noe digg som får opp blodsukkeret?

På brygga finnes det et fantastisk utvalg – perfekt i en hektisk hverdag, hvor både ferske bakevarer, sunne salater og nykvernet kaffe står på menyen.

LETT gjør det rett og slett lett å spise sunt. Med fristende salater og wraps, deilige dressinger og en grønn tilnærming til et smakfullt måltid. Kaffebrenneriet sørger for at et daglig, og ofte høyst nødvendig, inntak av kaffe eller te, og frister alltid med noe å bite i som er enkelt å bære med seg fra a til b. Starbucks og Espressohouse gir god café-stemning når du endelig får klemt inn en ettermiddagskaffe med en god venn mellom slagene på jobb. Focacceria lar deg lukke øynene og drømme deg bort til Italia med en slice pizza eller en focaccia, og Kveitemjøl er stedet du går hvis du også har surdeig på hjernen.

Eat Thai skaper krydder i hverdagen, og er perfekt når du skal ha workshop eller trenger overtidsmat på jobben.

Nabolaget vårt er stappfullt av forretningsliv og møtevirksomhet, både til frokost, lunsj og overtidsmat. Mulighetene er derfor mange, enten det er take away eller et hyggelig sted å sitte.

Unike omgivelser, prisvinnende kaffe kombinert med rå hestekrefter får du hos Porsche Supreme Roastworks. ASIA og Sakee tar det asiatiske kjøkkenet på alvor når det frister med noe ekstra godt, og Joe & the Juice står alltid klare med juice-maskinen.

 

Lyst til å se flere serveringssteder?