Parkering

Aker Brygge P-Hus

Aker Brygge P-hus ligger under selve Aker Brygge med enkel adkomst fra Ring 1 (Munkedamsveien) og E18. Parkeringshuset har bomanlegg og her betaler man på etterskudd. På den måten slipper du å tenke på at parkeringstiden går ut. Hent bilen når du vil!

P-huset er åpent 24/7/365.

Vårt personell er alltid tilgjengelig via calling på bommer og automater eller telefon.
Egne plasser reservert og tilpasset barnefamilier på felt B med kort vei til heis og utgang. Plassene er bredere enn vanlige p-plasser. 4 p-plasser er reservert for bevegelseshemmede med gyldig bevis. P-plassene finnes ved heisen på felt D.

For spørsmål om parkeringsavtaler, regler og klager ta kontakt på telefon 22 05 75 00 eller mail kundesenter@apcoa.no

Det finnes egen bilpleieavdeling i p-huset.

Gateparkering

Ønsker du å parkere på gateplan, finnes det også parkeringsplasser under Q-park i Dokkveien, bak taxiholdeplassen ved Terminalbygget.

Sykkelparkering

På Aker Brygge har vi 275 sykkelplasser på gateplan. For kontoransatte med spesiell avtale har vi også eget sykkelrom i kjelleren.

Ønsker du å leie sykkelparkering med egen garderobe?
Jobber du på Aker Brygge får du mulighet til å benytte deg av innendørs sykkelparkering med tilhørende fasiliteter. Sykkelparkeringen er plassert i underetasjen av Kaibygg (ved Bryggetorget) og er tilrettelagt slik at du så enkelt som mulig skal kunne sykle til og fra jobben. For å sikre deg din private plass, kan du kontakte ke@npro.no.