Guide: Våre restauranter

Fra asiatiske smaksbomber til franske søtsaker – restaurantene på Brygga har noe for enhver munn.


 

ASIA OSLO

PERFEKT TIL Å DELE

Stranden 1

Book bord

Asia Oslo byr på moderne og fargerik mat inspirert av Sørøst-Asia. Eksotisk krydder, kokos, lime, sitrongress, curry, wok og nudler. Rettene serveres på mange små fat som er perfekt til å dele.

LING LING

INTERNASJONALT OG UNIKT

Stranden 30

Book bord

Ling Ling blir kalt «Hakkasan’s naughty little sister» og er inspirert fra det populære, asiatiske konseptet: Izakaya. Menyen tar utgangspunkt i Hakkasans signaturretter med bruk av norske råvarer og skaper en opplevelse som reflekterer de lokale omgivelsene.

SAKEE

URBANT OG UFORMELT

Holmens gate 6

Book bord

Sett deg ved vindusbordene til sushibaren Sakee og få utsikt over den travle gaten Holmens Gate. Det japanske kjøkken fokuserer få rene råvarer i god kvalitet, og dette videreformidles i restauranten Sakee.

EL CAMINO

MEKSIKANSKE SMAKSBOMBER

Bryggetorget 14
+47 95 52 88 17

Sunne, enkle og gode retter serveres i et raskt tempo, med en avslappet Baja-vibe.
Komponer din egen burrito, taco eller bowl så du får det akkurat slik du liker det. Eller sett deg ned i restauranten og prøv en spennende dele-meny.

Book bord via telefonnummer.

DELICATESSEN

SPANSKE SMAKER

Holmens gate 2

Book bord

Er du på jakt etter en uformell og sosial stemning rundt bordet, er Delicatessen med spanske smaker stedet for deg. Tapas er alltid en vinner og får deg til å tilbringe ekstra med tid rundt bordet.

SORGENFRI

MAKSIMALISTISK

Bryggetorget 4

Book bord

Har du hørt om maksimalistisk? Se for deg et fat full av fargerike komponenter, smakfullt tilberedt. Hos Sorgenfri får du det beste av tradisjonskjøkkenet, men også internasjonale smaker.

ALBERT BISTRO

FRANSK ROMANTIKK

Stranden 3

Book bord

Med fransk kjærlighet i fingerspissene gir Albert Bistro deg et lite stykke Paris midt på Aker Brygge. Enten du er på jakt etter en Croque Monsieur, makroner eller en saftig entrecote finner du det beste fra det franske kjøkken på Albert Bistros meny.

OLIVIA

DET BESTE FRA ITALIA

Stranden 3

Book bord

Olivia har blitt en av Oslos mest populære restaurantkjeder og det er ikke uten grunn. Med sine smakfulle italienske retter og hyggelige uteområde er Olivia en perfekt destinasjon for deg og vennegjengen.

JARMANN

AVSLAPPET OG GASTRONOMISK

Stranden 1

Book bord

Jarmann er stedet hvor deilig gastromat møter et rikt utvalg av god drikke. I de urbane og røffe lokalene får du en avslappet og god stemning rundt bordet.

JAMIE’S ITALIAN

«GOD MAT TIL ALLE, UANSETT HVA» – JAMIE OLIVER

Stranden 63

Book bord

Jamie’s Italian er inspirert av stjernekokken Jamie Olivers lidenskap for det italienske levesettet, med stor begeistring og kjærlighet for mat. Hos Jamie´s Italian får du blant annet servert italiensk antipasti, hjemmelaget pasta og smakfulle pizzaer med sprø bunn.

ENTRECÔTE BY TRANCHER

EKSPERTER PÅ ENTRECÔTE

Bryggetorget 10

Book bord

På hovedmenyen til Entrecote by Trancher står det «Entrecote». Restauranten gir deg mulighet til å velge tilbehør, men de har kun en type biff. I gjengjeld er dette kanskje det møreste, saftigste og mest smakfulle kjøttet du vil komme til å smake. Entrecote er en biffrestaurant som bare må oppleves.

EATALY

NORGES BESTE PIZZA

Bryggetorget 18

Book bord

På menyen til Eataly finner du flere prisbelønnede pizzaer, blant annet Norges beste pizza fra 2014-2016 «Pizza carpaccio e tartufo». Med perfekte pizzabunner, smakfull topping og italienske omgivelser er Eataly blant byens beste pizzasteder.

LOUISE

DET BESTE FRA HAVET

Stranden 3

Book bord 

Stolte mattradisjoner og de gode opplevelsene får du hos Louise, med norske råvarer og inspirasjon fra verdens kjøkken. Restauranten har et unikt interiør, med over 1000 gjenstander fra sjø, havn, brygge og skipsverft.

LEKTER’N

BRYGGAS STØRSTE UTSERVERING

Stranden 3

Book bord

Lekter’n er ensbetydende med sol, sjø og leskende drikke. Her får du grillmat og havets delikatesser i flotte omgivelser på vannet, med utsikt til Akershus festning og folkelivet på Aker Brygge.

BURGER JOINT

BURGERE OG ROCK’N ROLL

Holmens gate 3

Book bord

Rurger Joint er en spennende restaurant, der rock’n roll møter en verden av burgere av høy kvalitet. Hamburgerne er inspirert av ekte amerikansk gatemat som er løftet til et høyere nivå. Vi anbefaler Lucy Lucy, Bacon Surpreme og Holy Smoke.

TGI FRIDAYS

EN REISE TIL AMERIKA

Stranden 39

Book bord

Kjent for sine rød- og hvitstripede baldakiner, messingrekkverk, tiffanylamper og bruk av antikviteter som dekor, er TGI Fridays det perfekte stedet for enhver anledning. Kjøkkenet tilbyr røff amerikansk mat som du og vennegjengen garantert kommer til å digge.

RORBUA

HAVETS DELIKATESSER

Stranden 71

Book bord

Med alt fra tørrfisk snacks til røkt hvalkjøtt og boknafisk på menyen gir Rorbua deg det beste fra nord-norsk matkultur. Rorbua Vertshus er innredet med tønner og ror – som en skikkelig rorbu skal se ut.

BIG HORN STEAKHOUSE

SAFTIG BIFF

Fjordalleén 2

Book bord

Hos Big Horn Steakhouse kan du komponere den perfekte biffretten tilpasset deg og din munn. Restauranten gir deg en real biffopplevelse i en tradisjonell og uformell atmosfære.

BURGERHOUSE

VÅGALE BURGERE

Fjordalléen 2

Book bord

Med rent norskt storfekjøtt uten tilsetningstoffer garanterer Burgerhouse en saftig burger med digg topping. Vi anbefaler burgeren «hangover» til de som er litt ekstra vågale.

LOFOTEN FRISKERESTAURANT

FERSK SJØMAT

Stranden 75

Book bord

Lofoten presenterer en maritim meny med høy internasjonal standard. Kjøkkenet tilbyr gjennom hele året et stort utvalg av fisk, skjell og skalldyr. Råvarene er sesongbetont og kokkene tilbereder spennende retter ut i fra tilgjengelige råvarer.

PEPPES PIZZA

PIZZA FOR HELE FAMILIEN

Holmens gate 5

Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny er grunnsteiner i Peppes. På menyen er det noe for enhver smak.

Relaterte saker:

Guide: Asiatisk på brygga

På Brygga finner du tre asiatiske restauranter - alle med sitt eget særpreg.

Les mer

Read article "Oversikt: Asiatisk på Brygga"

Jamie Oliver bringer Italias hemmeligheter til Aker Brygge

Les mer

Read article "Jamie Oliver bringer Italias hemmeligheter til Aker Brygge"

Kurs eller selskap?

Stor oversikt: Her kan du leie rom til kurs, seminar eller selskap.

Les mer

Read article "Kurs eller selskap?"

Ferske fristelser hos Lofoten

Read article "Ferske fristelser hos Lofoten"

Amerikansk stil og gode smaker hos Burger Joint

Read article "Amerikansk stil og gode smaker hos Burger Joint"

Høy score til Delicatessen

Read article "Høy score til Delicatessen"

Gastromat og husmannskost hos Jarmann

Read article "Gastromat og husmannskost hos Jarmann"

Burger Joint hedres av Tripadvisor!

Read article "Burger Joint hedres av Tripadvisor!"

Kaféguiden

Hvilken kafé passer best når det regner, hvor er det best å lese til eksamen og hvem har den beste kuren for forkjølelse?

Les mer

Read article "Kaféguiden"

Italiensk wow-faktor på brygga

Read article "Italiensk wow-faktor på brygga"

Møt Sorgenfris ambisiøse kokketeam

Read article "Møt Sorgenfris ambisiøse kokketeam"

Selskapslokaler i unike omgivelser

Read article "Selskapslokaler i unike omgivelser"

Rett vinglass for maks smak

Glass betyr langt mer for opplevelsen av smaken på en vin enn det man gjerne tror

Lær mer

Read article "Rett vinglass for maks smak"

Pizza i verdenstoppen!

Read article "Pizza i verdenstoppen!"