5 ting du kan gjøre i regnet!

Ser værmeldingen lite lovende ut for en helg eller ferie? Fortvil ikke – her er de beste tipsene for regntunge dager på brygga!

Kaffekos i høstværet

Supreme Roastworks drives av Magnus Lindskog og Odd Steinar Tolleffsen, vinner av World Brewers Cup 2015. Hos Supreme Roastworks får du servert kaffe som har høstet internasjonal oppmerksomhet og som har blitt et reisemål i seg selv for kaffeentusiaster fra hele verden. Dette er det perfekte stedet for en rask morgensespresso eller hyggekaffen med en kanelbolle til.

Ta en pause eller flytt kontoret til et av bryggas kaffesteder.

Espresso House

Restaurant

Espresso House

Man - Tor

07:00 - 20:00

Fre

07:00 - 21:00

Lør

09:00 - 21:00

Søn

09:00 - 20:00

Kaffebrenneriet

Restaurant

Kaffebrenneriet

Man - Fre

07:00 - 19:00

Lør - Søn

09:00 - 18:00

Starbucks

Restaurant

Starbucks

Man - Fre

09:00 - 20:00

Lør - Søn

09:00 - 21:00

Porsche Supreme Roastworks

Restaurant & Opplevelse

Porsche Supreme Roastworks

Man - Fre

08:00 - 17:00

Lør - Søn

10:00 - 17:00

Tid for egenpleie

Hverdagen er tilbake for fullt, heldigvis. Til tross for gleden over en normal tilværelse, fører dette kanskje til litt ekstra hodebry igjen. Senk skuldrene og unn deg den skjeggtrimmingen, turen til frisøren, hudpleietimen, yoga-økten, eller manikyren. Det er så verdt det, og bidrar til å holde motivasjonen oppe under hektiske dager.

HER får du hvilepuls og self-care på brygga.

Latter og varme

På Latter får ordet helaften en annen betydning. Her kan man starte kvelden med en lett vordrink i deres nye loungebar, etterfulgt av et gourmetmåltid i den stilfulle restauranten. På show får dere garantert satt i gang lattermusklene, men kvelden trenger ikke ende der! Latter tilbyr nemlig egne Latterbord som inkluderer enkel snacks og musserende slik at man kan bli igjen for å danse og le kvelden ut med musikk og god stemning!

Program finner du HER.

Og er dere heller på jakt etter litt ordentlig varme i kroppen er få ting bedre enn å nyte utsikten over fjorden mens du selv blir varm helt inn til ryggmargen. Om du trenger avslapning, en oppfriskende start på dagen eller bare ønsker å henge på bryggekanten er våre saunaer stedet for deg.

Sesong-shopping

Enten du fortsetter og dyrke joggedress-trenden eller ønsker å gi garderoben et etterlengtet løft, er butikkene på brygga klare med høstens nyheter. Fra bøkene du ikke klarer å legge fra deg, til garderobefavorittene og interiøret du kommer til å elske i lang tid fremover – Velkommen til shopping på brygga!

Se alle våre butikker HER.

Et måltid for enhver anledning

Når regnet pøser ned er det alltid innafor å kose seg litt ekstra på matfronten. Sunn frokost, deilig brunsj, romantisk middag eller noe kjapt mellom slagene? På brygga finner du alltid et måltid som passer, enten inne i restauranten eller levert hjem på døra.

Få full oversikt over våre serveringssteder HER.

Publisert 01.10.2021