6 gode tips til høstferien!

Med nærhet til sjøen, gode restauranter og en avslappet feriestemning, er Aker Brygge stedet du bør oppsøke for å få mest ut av høstferie i byen. Her er våre 7 tips til hva du kan finne på:

1. Kakao og bolle på Kveitemjøl

Noe varmt i koppen og ferske bakevarer hører høsten til. Ta turen innom vårt lokale bakeri Kveitemjøl. Her får du kanskje byens beste bakevarer, bakt av erfarne landslagbakere. Kveitemjøl er et ekte norsk håndverksbakeri med fokus på norske, kortreiste og økologiske råvarer - her finner du både tradisjonell bakst og de mer eksperimentelle variantene.

2. Sauna og sjøbad

Er dere på jakt etter en skikkelig god opplevelse er få ting bedre enn å nyte utsikten over fjorden mens du selv blir varm helt inn til ryggmargen. KOK sine saunaer tilbyr drop-in eller gruppebooking. Her kan du nyte avslapning, et oppfriskende bad og byens fineste utsikt.

Book sauna

3. Latter og varme

Latter får ordet helaften en annen betydning. Her kan dere kombinere et gourmetmåltid i restauranten med et latterfylt show. Har du lyst til å fortsette moroa etter showet, tilbyr også Latter egne bord som inkluderer enkel snacks og musserende slik at man kan bli igjen for å danse og le kvelden ut med musikk og god stemning!

Program finner du her

4. Shopping

Enten du fortsetter og dyrke joggedress-trenden eller ønsker å gi garderoben et etterlengtet løft, er butikkene på brygga klare med høstens nyheter. Fra bøkene du ikke klarer å legge fra deg, til garderobefavorittene og interiøret du kommer til å elske i lang tid fremover – Velkommen til shopping på brygga!

Se våre butikker her

5. Utfordre gjengen med en runde shuffel!

SHUFL er et nytt og spennende konsept på brygga. Her kan du spille og ha det gøy samtidig som du nyter drinker og restaurantens signaturretter. En perfekt aktivitet for hele familien eller vennegjengen!

Book her

6. Besøk Nasjonalmuseet

Nordens største kunstmuseum åpnet i år ved Aker Brygge. Her kan du oppleve eldre og moderne kunst, samtidskunst, arkitektur og design. Kombiner kultur med gode smaker, og avslutt besøket med en restaurantopplevelse langs bryggekanten.

Finn billetter her

Publisert 21.09.2022