Gullsløyfemåned på Aker Brygge

September er den internasjonale Barnekreftmåneden. I samarbeid med Barnekreftforeningen har vi iverksatt små og store aktiviteter for hele familien. Bli med på gullsløyfejakt, kjøp en gullsløyfe-pin eller besøk Fjordalléen som er pyntet med gullsløyfer i hele september. 

Gullsløyfesalg i alle butikker
Vil du bære gullsløyfe sammen med oss i september? I alle våre butikker finner du Barnekreftforeningens Gullsløyfe-pin til 100,-. Gullsløyfen er det internasjonale symbolet på barnekreft og hele beløpet går uavkortet til Barnekreftforeningens viktige arbeid. Så kjøp en gullsløyfe og vis din støtte gjennom september du også!

Du finner gullsløyfer i alle våre butikker.

Bli med på skattejakt
I samarbeid med Barnekreftforeningen inviterer vi store og små til skattejakt på Brygga, 11-12. og 18-19. september. I våre butikker kan det hentes ut et eget skattekart til de som ønsker å være med på jakten. Deltakerne vippser 50,- til 94636 (Barnekreftforeningen) og er med i trekningen av 3 forundringspakker til en totalverdi av 15 000 kroner, fra flere av våre butikker. Selve jakten vil gå ut på å finne gullsløyfer med spørsmål, hengende rundt på området vårt, for så å sende inn dine svar. Instrukser følger med skattekartet.

Lær om Barnekreftforeningen
Fjordalléen er pyntet med gullsløyfer og lys i trærne. Her finner du også gatebukker med informasjon om Barnekreftforeningens viktige arbeid. Annenhver dag får et barn i Norge kreft og barnekreft er den vanligste dødsårsaken blant barn i alderen 1-14 år i Norge. Fordi barn må behandles som barn, trenger de tilpassede behandlingsmetoder, medisiner og oppfølging. Forskning på kreft hos barn og ungdom er fortsatt et lavt prioritert område i Norge. Derfor jobber Barnekreftforeningen med å samle inn midler til forskning på barnekreft.

Fjordalléen pyntet med gullsløyfer og lys.

Mer om gullsløyfejakten:

18sep19sep

Jakten på Gullsløyfen

Bli med på gullsløyfejakten, støtt Barnekreftforeningen og vinn forundringspakker til verdi 15 000 kr!

Les mer

Read article "Jakten på Gullsløyfen"Avsluttet