Halloween på Aker Brygge

Kom i Halloween stemning på Aker Brygge. Vi feirer Halloween med konkurranser og gode tilbud. I helgen kan du delta på Halloweenfest på TGI Friday’s, smake Vampire Frapino hos Espresso House, få sminketips hos Vita eller finne gløden hos Elite Helse.

TGI Friday’s duker opp til Halloweenfest.

29. og 30. oktober utvider Friday’s åpningstidene til kl. 24:00.

Lokalet pyntes, det stilles frem godsaker til gjestene og en egen DJ sørger for stemning utover kvelden. Spisende gjester som kler seg ut er med i trekningen om et gavekort på 1000 kroner. Prisen går til den med det beste kostymet og både voksne og barn kan delta i konkurransen.

Velkommen til en «skummel» aften hos Friday’s!

 

Tør du å smake Vampire Frapino?

Høstens skumleste nyhet har kommet til Espresso House. Nå får du Vampire Frapino på menyen frem til 3. november.

Halloween Vampire Frapino har smak av jordbær og hvit sjokolade, i tillegg til at den toppes med krem og flaggermus-godteri.

Skal du ha Halloweenfest og vil servere noe ekstra spennende – her finner du oppskriften.

 

Vita hjelper deg med Halloween sminken

Vita på Aker Brygge har Halloween-uke. Her kan du enten la deg inspirere av Halloween sminken til de ansatte eller får hjelp til å finne sminken du trenger for å komme i mål med kostymet. De dyktige ansatte på Vite gir deg tips til hvordan du får til det lille ekstra og på fredag får de besøk av Filorga ekspert og makeup artist.

Få gløden til fest hos Elite Helse

Kjøp 3 valgfrie produkter i Elite Helse sin webshop og få en ansiksbehandlig til en verdi av 1490 kr.

Få en en times ansiktsbehandling (verdi 1490,-) kostnadsfritt ved kjøp av 3 produkter. Velg en passende behandling for deg. Elite Helse tilbyr effektive ansiktsbehandlinger mot akne, rødhet, tørr hud, aldring, store porer og mye mer. Ta kontakt og spør om råd for å velge riktig behandling for din hudtype.

Ved kjøp av en kur á 3 valgfrie behandlinger får du en ekstra behandling i gave . 

NB! Tilbudene gjelder en gang per bruker.