Her er vinnerplagget!

Sammen med klesdesigner Veronica B. Vallenes, har vi samlet inn deres stemmer, for å avgjøre hvilken av de 5 designskissene hennes som skal bli til virkelighet.

Det har vært et stort engasjement, bloggerne Camilla PihlJanka Polliani og Darja Barannik har valgt sin favoritt og vi har fått inn hundrevis av stemmer! Av de 5 designskissene, var det én som utpekte seg med 46% av stemmene og gikk av med seieren – nemlig den metalliske dressbuksen!

Av de mange som stemte på akkurat dette plagget trakk vi en heldig vinner som får sin skreddersydde bukse. Se videoen fra da vinneren møtte Veronica og ble tatt med på en inspirasjonsrunde i bydelen her:

Bakgrunn for konkurransen
Vi utfordret klesdesigner Veronica B. Vallenes til å la seg inspirere av Aker Brygge. Resultatet ble 5 helt unike designskisser. Én av disse skulle stemmes frem til å bli produsert i virkeligheten, og bli Veronicas helt spesielle limited edition plagg med kun 50 eksemplarer. Plagget som fikk flest stemmer er nå avgjort; av de mange hundre stemmene, har vi trukket én heldig vinner som får det originale plagget skreddersydd av Veronica selv! Les mer om hele prosjektet og konkurransen her.

 

Vinnerplagget
Vinnerplagget som gikk av med 46% av stemmene er den metalliske buksen inspirert av kunstverket i Terminalbygget. Høyt i taket i Terminalbygget henger speilkonstruksjoner festet sammen med stålvaiere og utgjør et grafisk mønster. Kunstverket heter «Sundial for Spatial Echoes» er laget av arkitekt og kunstner Tomás Saraceno. Veronica B. Vallenes har brukt speil og stålvaiere som inspirasjon til designet ved å bruke grafiske linjer og et metallisk stoff.

Vinnerplagget blir produsert i kun 50 eksemplarer og vil bli nummerert. Vinneren av konkurransen mottar plagg nr1, de tre bloggerne mottar plagg nr2, 3 og 4 – mens de resterende plaggene kan DU få kloa i! Disse kommer i utvalgte butikker på Aker Brygge i juni – følg med, mer info om pris, sted og tid kommer!

 

AB_VBV_1080x1080_blogger[8]

catsAB_VBV_1080x1080_samlebilde[6]