Hilde


#MinStil. Unike personligheter, alle med sitt særpreg, får utfolde seg og style et antrekk fra våre butikker. La deg inspirere av Hilde Pettersen Reljin (47), Direktør hos Collective Oslo Fashion Art Festival.


Det å kle seg er en kunstform i seg selv


TRE KJAPPE:

Hva er dine beste tips til å kle seg stilfullt i en travel hverdag? 

Det å kle seg er en kunstform i seg selv. Man endrer humør og selvtillit. For meg er det viktig å kle seg komfortabelt. Jeg har en basisgarderobe som jeg ofte tyr til… (det fremste i skapet.) Jeg er ikke så flink til å shoppe klær men følger trender og plukker som regel ut antrekk på nettet som jeg enten kjøper, eller finner liknende antrekk i butikker på vei til møter eller andre ærender i byen.

//

Hvilket plagg er det du alltid bruker og hvorfor?

Kaftaner på sommeren og fargerike kåper på vinteren. Jeg liker farger, spesielt grønt, selv om jeg ofte ender opp i sort.

//

Hvilke plagg er dine favoritter til høsten?

Min nye samling EBN vesker og kåpen jeg har på meg på bildene.

MER FRA BUTIKK:

Kjole fra FWSS, Mark + Brandy, 2000,- // Sko fra Barbara Bui, Aspeli, 6400,- // Tilbehør fra You & I, fra 600,- // Skjørt fra Ganni, Mark + Brandy, 4199,- // Bluse fra Line of Oslo, Milla Boutique, 1999,- // Veske fra Cala Jade, Aspeli, 4800,-

LA DEG INSPIRERE AV ANDRE PROFILER

#MinStil

Emil Stedje Heggestad

"Elsker denne tiden på året der man kan gå i bukse, men droppe jakken"

Read article "Emil"

#MinStil

Elisabeth Nordahl

"Det er nydelig å kunne ta frem favorittbuksene og de beste ullgenserne som har vært lengst bak i skapet gjennom sommeren"

Read article "Elisabeth"

#MinStil

Alfred Lindgren

"Når høsten sniker seg på synes jeg man skal kjøre på med flere lag, som ofte gjør antrekket litt ekstra spennende å se på"

Read article "Alfred"

#MinStil

Andreas Kumwenda

"Jeg ønsker å ta dressen ut av banken og ut på gata"

Read article "Andreas"