Hils på Aker Brygges personligheter

 

Blant butikklokaler, kontorer og restauranter på brygga skjuler det seg mange spennende personligheter. Dansere og bodybuildere, hunder og mennesker med spesielle bånd og fashionistaer.

BENEDICTE LOBOS & CARAMEL

24 år. Interiørdesigner og stylist. Milla Boutique.

– De beste øyeblikkene med Caramel er om morgenen hvor jeg spretter opp av sengen og spør Caramel, som alltid ligger ved siden av meg, om hun vil være med ut å løpe. Jeg elsker å løpe om morgenen når alle andre ligger å sover. Naturen føles så urørt og naken, som tiden nesten har stoppet opp. Det å oppleve det med sin bestevenn er magisk.

Benedicte er en kreativ person som har mange hobbyer. Sy-om prosjekter, maling og tegning er bare noe av det hun foretar seg i løpet av dagen, men den største lidenskapen hennes er interiørdesign.

– Jeg er en person som sjeldent er off. Jeg beundrer veldig de som kan la jobben bli igjen på jobben, litt som en av og på knapp. Har jeg et spennende prosjekt på gang så kan jeg gjerne sitte i alt fra 12-16 timer, sove i noen timer, og så våkne opp igjen og fortsette. Det og få skape noe for andre, skape en opplevelse eller et øyeblikk, gir meg ekstremt mye glede.

Pssst. Caramel er Milla Boutiques lille maskot. Se etter henne neste gang du er hos Milla Boutique.

SINDRE ERIKSSON VIK

22 år. Danser og service ambassadør. COS.

– En av mine mentorer Michael Lamarre sa til meg en gang «It’s you so it can’t be ugly». Det er noe jeg mener man kan ta med seg uansett hva man driver med. For hva du enn gjør er det ingen som gjør det akkurat som deg, og bare det er vakkert i seg selv.

Sindre kommer fra et lite sted som heter Oppdal og begynte å ta streetdance-klasser da han var 9 år. Michael Jackson var mye av grunnen til at Sindre fikk øynene opp for dans og han brukte mange timer på gutterommet for å lære seg moonwalk.

– Når jeg fikk se videoer av han ble jeg helt oppslukt og brukte flere timer om dagen på å prøve å lære meg moonwalk hjemme på gutterommet. Det var noe med det å kunne glemme alt rundt og bare fokusere på seg selv og reisen musikken tar deg med på.

EMIL LEÒN 

25 år. Assisterende butikksjef. Tiger of Sweden.

– Jeg ønsker å fremstå som selvsikker og fresh. Jeg liker å skille meg ut i mengden, men ikke på en flashy måte. 

Emil er et kjent fjes på brygga og personlig stil har alltid vært en del av han. Røfft, komfortabelt og kult.

– Som person er jeg veldig livlig og tullete. Jeg tar veldig lett på ting og elsker å spøke med de rundt meg. Stilen min er personlig og jeg liker å gjøre min egen greie. Jeg går for det meste i street wear og du ser meg ofte i skinnjakker, vide bukser, sneakers og masse smykker.

HENRIK LINDH

36 år. Assisterende butikksjef. Telia.

– Mine største helter da jeg var ung var Arnold Schwarzenegger, Rambo og alle de store guttene. Jeg begynte å finne ut av hvordan de levde og trente for å kunne se ut som en seriefigur, deretter begynte jeg på et treningssenter og resten er historie.

Henrik konkurrerer i bodybuilding og det er en fin balansegang mellom å bli best og ta vare på de i rundt seg.

– For å gå ned til 3-4% i kroppsfett før en konkurranse må man gi alt. Trening før og etter jobb, samt en streng diett. Samtidig skal man fungere som person og gi kjæresten det hun fortjener. Jeg mener at min omgangskrets ikke skal «betale» for at jeg er et konkurransemenneske, og selv om det har vært vanskelig, har jeg funnet balansen mellom trening og privatliv.

Relevante saker:

Derfor blir man lettere forelsket på Brygga

Read article "Derfor blir man lettere forelsket på Brygga"

Fikk drømmeønsket oppfylt

Read article "Fikk drømmeønsket oppfylt"

Møt Sorgenfris ambisiøse kokketeam

Read article "Møt Sorgenfris ambisiøse kokketeam"

På jobb med: MARVELOUS

Kampanjer, sosiale medier og kundemøter.

LES MER

Read article "På jobb med: MARVELOUS"

På jobb med: United Influencers

United Influencers hjelper små og store bedrifter med å markedsføre seg gjennom profilene som de representerer

LES MER

Read article "På jobb med: United Influencers"

Slik finner du perfekte briller til ditt ansikt

Read article "Slik finner du perfekte briller til ditt ansikt"