Hold liv i Brygga ❤️

Det vrimler av mennesker i gatene, Sølvguttene synger for full hals, folk strømmer til for å få en varm gløgg i hendene og gleder seg til julebord. Vel, slik blir det nok ikke i år.

Alle våre fantastiske kelnere, kokker, bartendere, butikkmedarbeidere og frisører som til vanlig yter sin beste service til oss, har nå tøffe dager. Det er på tide at vi gir noe tilbake, at vi holder liv i favorittrestauranten, at vi sørger for at de har en arbeidsplass å gå tilbake til og at vi er bevisste rundt hvor vi handler inn til jul.

På Aker Brygge er det heldigvis god plass, og når du handler hos oss er du vel så mye ute som inne.

Se oversikt over alle våre tiltak for en trygg handel her.

10 tips til hvordan du kan bidra:

 

1. Støtt din favorittrestaurant

Kjøp et gavekort fra favorittrestauranten! Gi det i gave til en du er glad i, eller spar det til en felles opplevelse som kan benyttes etter jul. På den måten kan du bidra til å sikre at restauranten er der når samfunnet åpner opp igjen. Besøk restaurantenes egne sider for å kjøpe gavekort.

2. Kjøp Aker Brygge gavekort i julegave

Også butikkene på Aker brygge har tøffe dager i førjulstiden. Med gavekort fra Aker Brygge er du med på å bidra til at butikkene får inntekter, samtidig som du løser alle dine julegaveproblemer.

3. Gi gavekort til ansatte

I år blir det vanskelig å arrangere tradisjonelle julebord. Som kompensasjon vil nok mange ansatte sette stor pris på et gavekort på en restaurantopplevelse som de kan glede seg til over jul.

4. Kjøp med deg en kaffe to go!

Det vil fortsatt være mulig å kjøpe seg en god kopp kaffe, kakao eller frappe på Brygga. ta lufteturen fra hjemmekontoret til brygga og få med noe å drikke på veien.

5. Start julehandelen tidlig

Start julehandelen tidligere i år, og planlegg i god tid. Unngå stress, og fulle butikker. Vask hender, bruk munnbind, vis hensyn. Bidra til trygg julehandel for alle.

6. Bestill Take Away!

Hva med en liten restaurantopplevelse hjemme? Bestill take away fra en av våre mange serveringssteder, tenn noen lys og gjør en tirsdags eller lørdagskveld litt bedre! Du får ekstra gode tilbud på take away fra flere av våre serveringssteder nå!

7. Bruk click & collect

Mange av butikkene på Aker Brygge har mulighet for Click & Collect-løsninger. Benytt deg av disse og minsk trykket på butikkene samt at det er tryggere for deg.

8. Ta juleklippen nå!

Det er ingenting å vente på. Bestill en frisørtime nå og sikre deg en trygg frisøropplevelse med god plass og lite mennesker. Så blir du fin til jul!

9. Benytt deg av Concierge Arnfinn

Vår Concierge Arnfinn kan hjelpe deg med alt fra kjøp av julegaver, julepynt, julemat, få alt transportert hjem – han kan rett og slett hjelpe til med det meste!

10. Besøk butikkene tidlig eller sent

Det er ofte mest trykk på og i butikkene midt på dagen. Legg gjerne handleturen til tidlig eller sent på dagen, så er det tryggere for alle.

Se også:

Covid-19

Våre tiltak

Se hvilke tiltak vi gjør for å begrense spredningen av COVID-19, og for å sørge for at Aker Brygge er trygt for våre kunder og ansatte.

Les mer

Read article "Våre tiltak"

Covid-19

Disse restaurantene holder åpent

Spis i trygge omgivelser, ta med hjem eller på farta! Disse holder åpent.

Les mer

Read article "Disse restaurantene holder åpent"