Hold liv i favorittrestauranten ❤️

Alle våre fantastiske kelnere, kokker, bartendere, butikkmedarbeidere og frisører som til vanlig yter sin beste service til oss, har nå tøffe dager. Det er på tide at vi gir noe tilbake, at vi holder liv i favorittrestauranten, og at vi sørger for at de har en arbeidsplass å gå tilbake til.

5 tips til hvordan du kan bidra:

 

1. Støtt din favorittrestaurant

Kjøp et gavekort direkte fra favorittrestauranten! Gi det i gave til en du er glad i, eller spar det til en felles opplevelse. På den måten kan du bidra til å sikre at restauranten er der når samfunnet åpner opp igjen.

2. Kjøp med en kaffe "to go!"

Kafeer, bakeri og mindre serveringssteder holder dørene åpne. Ta lufteturen fra hjemmekontoret til brygga og ta med lunsj eller noe å drikke på veien.

3. Bestill Take Away!

Hva med en liten restaurantopplevelse hjemme? Bestill take away fra en av våre mange serveringssteder, tenn noen lys og gjør en tirsdag eller lørdagskveld litt bedre! Du får ekstra gode tilbud på take away fra flere av våre serveringssteder nå!

4. Kjøp et Aker Brygge Gavekort

Kjøper du et Aker Brygge Gavekort, kan det brukes på alle våre restauranter og butikker. Den perfekte gave til bursdag, morsdag/farsdag eller andre begivenheter!

5. Benytt deg av Concierge Arnfinn

Vår Concierge Arnfinn kan hjelpe deg med alt fra kjøp av gaver til mat, og få alt transportert hjem – han kan rett og slett hjelpe til med det meste!

 

 

Alle våre butikker holder åpent med noe reduserte åpningstider. På Aker Brygge er det heldigvis god plass, og når du handler hos oss er du vel så mye ute som inne.

Se oversikt over alle våre tiltak for en trygg handel her.

Se også:

Covid-19

Trygt besøk

Se hvilke tiltak vi gjør for å begrense spredningen av COVID-19, og for å sørge for at Aker Brygge er trygt for våre kunder og ansatte.

Les mer

Read article "Trygt besøk"

Covid-19

Disse restaurantene holder åpent

Spis i trygge omgivelser, ta med hjem eller på farta! Disse holder åpent.

Les mer

Read article "Disse restaurantene holder åpent"