Hverdagshelten Pappa.

På søndag er det farsdag og på tide med en oppmerksomhet. Føler du at du er sent ute? Neida, du er ikke det. Her har vi samlet noen av våre beste tips til verdens beste pappa.

Stilig pappa

November, snart desember. Kanskje pappa har bruk for noe nytt til garderoben? Butikkene på brygga bugner over av vinterfavoritter fra innerst til ytterst, og hos Oscar Jacobson er det spesielt ett tips som er gjeldende.

«Hold det enkelt, og tenk god kvalitet. La gjerne fargene gå ton-i-ton, og la detaljene snakke for seg. Klassikere som slips, hansker, luer og stilrene gensere er alltid en sikker vinner til far.»

Finnes det meste i skapet? Skjem bort pappa med frisørtimen han alltid glemmer å bestille, kjøp favorittparfymen hans før den går tom, eller la han senke skuldrene med en av høstens bøker.

Opplevelser som betyr noe

Noe av det beste som finnes i en hektisk hverdag er å ta en pause sammen. Å bryte opp faste rutiner i noen timer, enten hjemme eller utenfor husets fire vegger.

Lag en skikkelig digg frokost hjemme, ta med dere barna og dra på kafé for å fråtse i kanelboller og kakao, benytt anledningen til å spise den middagen ute, eller book billetter til et show på Latter eller en kinoforestilling sammen.

Og husk, at når alt kommer til alt, er det aller viktigste bare å si: «Jeg er glad i deg, pappa.»