Januarvibber på brygga

Velkommen til 2022! Vi ønsker oss ikke magi i år, men å kunne fortsette og være en god og sikker arbeidsplass for alle de fantastiske menneskene som utgjør den unike atmosfæren på brygga vår. Vi vet ikke med dere, men vårt mål for det nye året er simpelthen en tilbake til hverdagen mentalitet.

 

Hold liv i favorittrestauranten ❤️

Tips til hvordan du kan støtte dine favorittsteder i disse dager.

Les mer

Read article "Hold liv i favorittrestauranten ❤️"

Covid-19

Trygt besøk

Se hvilke tiltak vi gjør for å begrense spredningen av COVID-19, og for å sørge for at Aker Brygge er trygt for våre kunder og ansatte.

Les mer

Read article "Trygt besøk"

Vi ønsker oss kaffekopper og latter med venner, smakfulle måltider i vintermørket, rusleturer for å kjøpe friske blomster, og egentid som gir energi.

Det er ikke så mye som skal til, og på brygga finner du det lille ekstra som gjør en grå dag om til et smil.

Hverdagslykke handler for de fleste om de små tingene. Å bli invitert med på en kopp kaffe i frisk luft, at småbarnskaos byttes ut med barnevakt og en middag ute. At du tar deg tid til noe du har skikkelig lyst til og heller bestemmer deg for at alt annet faktisk kan vente litt. Levende lys hjemme. Å dele et ostefat på kveldstid.

Uansett hvordan du definerer lykke håper vi året 2022 blir en tid for å dele de små øyeblikkene med de du er mest glad i. Vi håper du prøver noe du aldri har gjort før, ikke stiller for høye krav til deg selv, ler så du nesten får vondt i magen, tar vare på deg selv og de rundt deg.

Sist, men ikke minst, håper vi at vi ses på brygga. Velkommen til et nytt år.

Velkommen til Aker Brygge.