Julebordsklar med Vita.

Festsesongen er i gang. Antrekk plukkes ut, skoene pusses, og latteren henger løst når vi møtes til årets julebord. Hos Vita står de klare med de beste tipsene året rundt, og inspirasjon til den magiske førjulstiden er intet unntak.

Å bygge tillit

Når folk kommer tilbake fordi de fikk så god hjelp forrige gang, er det beste butikksjef Nathalie og de ansatte hos Vita vet. Å bygge tillit, lytte til kundenes behov, og inspirere er verdier de brenner for hver dag på jobb.

«Alt passer ikke til alle. Å kartlegge hver enkelt behov og ønsker, for så å kunne tilby rett produkt til rett person er viktig for oss,» sier Nathalie.

Hos oss finner du alt huden og håret trenger for å holde seg fresh og skinnende gjennom festsesongen.

Nathalie, butikksjef hos Vita

Mer enn overflate

De fleste av oss opplever at huden trenger en annen type pleie når gradestokken synker. Sminke kan selvfølgelig skjule mye, men en god hudpleierutine er avgjørende for å få den beryktede «gløden» alle snakker om.

«Det trenger ikke være så avansert, men det er viktig å avdekke hva slags hudtype du har, og hva huden har behov for. En god rens er alfa omega, og masker er noe vi alltid anbefaler, spesielt nå under festsesongen når vi kanskje bruker mer sminke enn normalt,» sier Nathalie.

Røde lepper og neglelakk er klassikere vi forbinder med julebord, men hennes absolutte «life-hack» til denne sesongen er en kur signert populære Sisley.

«La Cure fra Sisley er en helt fantastisk serumkur. Den brukes over fire uker og kickstarter cellene dine, gir elastisitet, masse fukt, og en glød som virkelig kommer innenfra.»

 

 

Signaturduften under treet

Kanskje du har brukt den samme i flere år, kanskje du bytter etter sesong, eller kanskje du trenger noe helt nytt. Det skal uansett mye til å ikke finne en favorittduft i hyllene hos Vita.

«Det er noe personlig over valg av parfyme, og det må føles riktig for den som skal bære den. Vi synes alltid det er utrolig spennende å få være med når kundene våre skal velge seg en ny duft. Det er jo så ufattelig mye å velge mellom,» smiler Nathalie.

Inspirert til mer velvære?

Sesongens beste hudpleietips fra Elite Helse.

Høsten og vinteren kan skape ubalanse fra topp til tå. Her er ni sesongstips fra Elite Helse.

Les mer

Read article "Sesongens beste hudpleietips fra Elite Helse."

Åpningstider for service, helse og velvære

Les mer

Read article "Åpningstider for service, helse og velvære"

Guide: velvære på brygga

Her finner du en oversikt over Aker Brygges velværeklinikker.

Les mer

Read article "Guide: velvære på brygga"